Website laten maken

Een website laten maken begint met een idee en wanneer de website gemaakt is, sta je slechts aan het begin van je online succes. Een website laten maken is geen website bouwen, maar een website laten ontwikkelen. Het maken van een website is namelijk een proces dat continue aandacht en onderhoud vraagt.

Wanneer de website online staat is er al veel werk verzet, maar begint het echte werk pas. Wij helpen je mee met wat er allemaal bij komt kijken wanneer je de website hebt laten maken als hij eenmaal live staat.

 

Website laten bouwen of ontwikkelen?

Een website laten maken is niet een website laten bouwen, maar een website laten ontwikkelen. Een subtiele, maar belangrijke nuance. Een website is namelijk nooit af. Jouw organisatie is ook nooit “af”. En wat denk je van je klanten? Hun behoeften en budgetten veranderen, zeker nu. Daarom is een website maken een proces dat continue aandacht en onderhoud vraagt. Het goede nieuws is dat een website ook steeds voor verbetering vatbaar is.

 

Een website laten maken is een investering 

Een website laten maken is een investering. Zoals bij alle goede investeringen is niet zozeer de hoogte van de investering doorslaggevend, maar dat de investering van het ontwikkelen van een website zichzelf terugverdiend. Een goede investering vereist een goede voorbereiding, omdat je natuurlijk de kans op een goede afloop zo groot mogelijk wilt maken. Dat vereist inzicht. Inzicht in wat je wilt met je website, wat je klanten willen en wat er mogelijk is.

 

Waarom wil je een website laten maken?

Om inzichten te krijgen moet je jezelf de juiste vragen stellen. Na het beantwoorden van onderstaande vragen kun je pas goede beslissingen nemen om een website te laten ontwikkelen.

  • Waarom heb je een website?
  • Waarom wil je een nieuwe website laten maken?
  • Hoe helpt de website jouw organisatie mee om de doelen te behalen?

 

Technologieën en mogelijkheden om een website te laten maken

Bij het maken van websites komen en gaan technologieën en mogelijkheden en er is altijd wel een trend waar je op mee kunt liften en er zijn altijd wel mogelijkheden die je achteraf hebt gemist. Daarom gaan wij als ICT-bedrijf (internetbedrijf/ web bureau) met je zitten van het begin tot het eind, van het stellen van doelstellingen tot het evalueren van de website. We willen graag als WEB-partner bij het hele proces van het maken van de website betrokken zijn en houden de ontwikkelingen in de gaten om je van de juiste adviezen te voorzien. Het komt voor dat we soms al een concrete opdracht krijgen voor het maken van een website zonder dat de expertise van een web ontwikkelaar erbij wordt betrokken. In de praktijk betekend dat dat je niet het optimale resultaat uit het maakproces haalt en dat is jammer.

 

Wil je meer weten over hoe Infracom een website voor je kan maken?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden om een website te maken voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon. We komen graag een keer langs om kennis te maken!
 

Meer weten en tips over hoe je een website laten maken in deze blogs en pagina’s: