Website laten maken in Drenthe

Wil je een professionele website laten maken door specialisten in Drenthe? Dan ben je bij Infracom ICT aan het juiste adres. We werken vanuit Drenthe en zitten in de oude melkfabriek aan de Ermerweg 88D in Emmen. Een website laten maken begint met een idee, vervolgens ga je op zoek naar een ICT-partner die je tijdens het gehele traject kan ondersteunen. Uiteraard is het niet nodig wanneer jouw bedrijf in de omgeving van Drenthe is gevestigd, dat je de website laat maken bij een internetbedrijf uit Drenthe, maar het maakt het wel gemakkelijker. Wij houden van persoonlijk contact met onze klanten en hebben de Drentse nuchterheid.

Want wanneer de website is gemaakt, begint pas het echte werk. Een website laten maken is niet hetzelfde als een website laten bouwen, maar meer als een website laten ontwikkelen. Het maken van een website is een proces dat veel aandacht en onderhoud met zich mee brengt. We helpen je mee met wat er allemaal bij komt kijken wanneer je de website hebt laten maken als hij eenmaal live staat. Vooraf, tussentijds en na de realisatie van de website komen we graag bij je langs, we zitten in Drenthe, dus dat is toch in de buurt. Of we spreken af op ons kantoor in Emmen. We werken voor veel verschillende soorten bedrijven, binnen en buiten Drenthe en iedere klant heeft andere wensen. We werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers, jij weet immers meer van je eigen bedrijf, producten en diensten dan wij. Wij weten meer over het maken van websites en delen graag met jou onze kennis.

 

Website laten ontwikkelen voor klanten in Drenthe

Wist je dat een website nooit af is, maar een proces dat doorlopend aandacht en onderhoud vraagt? Je bedrijf is immers ook nooit “af” en wat dacht je van je klanten, die hebben ook steeds andere wensen en andere budgetten. Gelukkig is een website ook steeds beter te maken. De vindbaarheid bijvoorbeeld. Wil goed gevonden worden in Drenthe of Emmen, dan kun je de website heel gericht daarop inrichten. Gelukkig kun je sommige werkzaamheden aan de website ook goed zelf doen en heb je niet bij alles een internetbedrijf nodig. 

 

Een website maken is investeren in je organisatie

Een website laten maken is investeren in je bedrijf, waarbij niet de kosten doorslaggevend zijn, maar dat de investering, het ontwikkelen van de website, zichzelf terugverdiend. Een goede voorbereiding is hierbij erg belangrijk, omdat je de kans op een goede afloop zo groot mogelijk wilt maken. 

 

Bereik je doelgroep in en buiten Drenthe!

Een goede website vereist een goede doelstelling. Een goede doelstelling is SMART Specifiek, meetbaar, Acceptabel, Realistische en Tijdsgebonden. Een voorbeeld:

“Tegen het einde van 2020 willen we 1.000.000 bezoekers hebben, waarvan de helft uit Drenthe."

Of deze doelstelling ook voor jou realistisch is, dat hangt er vanaf wat voor bedrijf je hebt en hoe groot de doelgroep is. Wanneer je bijvoorbeeld 20 bezoekers per week krijgt uit heel Nederland en de helft komt uit Drenthe, en deze 10 worden allemaal klant, dan zijn 100.000.00 bezoekers misschien helemaal nodig.

 

Geef invulling aan je doelen 

Wanneer je de doelen voor de website hebt vastgesteld, gaan we met je om tafel om concrete invulling te geven aan deze doelstellingen. In dit gesprek komen de concrete functionaliteiten van de website boven water. Je wilt bezoekers bereiken met je website en ze bewegen tot een bepaalde actie. De doelgroepen moeten van te voren goed en duidelijk zijn gedefinieerd, hoe specifieker hoe beter. 

Ook hier weer een voorbeeld: 

“Jonge ouders uit Drenthe die hun kinderen optimaal willen laten profiteren van onderwijs in en rondom Emmen. Ze hebben een hoger opleidingsniveau en een relatief hoog inkomen."

Dit is een prima omschrijving. Je kunt zelfs veel verder gaan, voor een gemiddelde website is dit voldoende. Het succes van je website hangt in grote mate af van een goede doelstelling en doelgroep definitie.

Als ICT-bedrijf (internetbedrijf) willen we graag met je zitten van het begin tot het eind, van het stellen van doelstellingen tot de online marketing. We willen graag als internetbedrijf bij het hele ontwikkelproces van de website betrokken zijn en houden de ontwikkelingen in de gaten om je van de juiste adviezen te voorzien. 

 

Wil je meer weten over een website laten maken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon om een afspraak te maken. We zitten in Emmen, in het zuiden van Drenthe en zijn ook altijd bereid om bij jou langs te komen.
 

Meer weten en tips over hoe je een website laten maken in deze blogs en pagina’s: