ICT-security is noodzakelijk

De beveiliging van ICT-systemen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van bedrijfsgegevens. Bij gebrek aan ICT-security is de kans groter om slachtoffer te worden van hackers en kunnen er datalekken ontstaan.

Er moeten op meerdere gebieden maatregelen genomen worden om bedrijfsgegevens te beschermen. Maatregelen op het gebied van hardware, software, fysiek en op gebruikersniveau.

Een organisatie kan niet meer zonder ICT-security

Je wilt er niet aan denken dat door een hack alle klantgegevens op straat komen te liggen. Onze samenleving wordt steeds digitaler, dit brengt natuurlijk veel voordelen met zich mee”, maar aan de andere kant ook veel gevaren met zich mee brengt. Digitale aanvallen en gelekte gegevens komen steeds vaker voor. ICT-security is daarom noodzakelijk!

 

Hoe is de beveiliging in jouw organisatie geregeld, is er een securitybeleid?

Is er bij jullie organisatie een ICT-securitybeleid? Wie is er verantwoordelijk voor de cybersecurity?

Maakt iedereen gebruik van een goede virusscanner? Staan alle firewalls juist ingesteld? Worden onze bestanden wel op een veilige manier bewaard? Wat is de password policy en wordt deze wel nageleefd? “Hoe zit het eigenlijk met de fysieke beveiliging? Is alle software up-to-date? Infracom helpt je graag mee inzichten te krijgen in de ict-veiligheid jouw organisatie.
 

Infracom is ISO 27001 gecertificeerd

Wij beschermen de bedrijfsinformatie van onze klanten.

We hebben procesmatig beschreven hoe wij met informatie omgaan op basis van de internationale norm voor informatiebeveiliging ISO 27001. Deze standaard beschrijft hoe wij met data en onze ICT-infrastructuur omgaan, zodat deze veilig en stabiel is én blijft.

Wat ISO 27001 betekent voor onze klanten kun je lezen in deze blog.

iso-27001.png

Volledige
support

Hulp nodig? Vind je antwoord in onze online helpdesk.
Ik help u graag met al uw ICT vragen! Bel 088 200 9050