Internet­verbinding­en

Iedereen, van zelfstandige tot grootzakelijk gebruiker moet over een betrouwbare en snelle internetverbinding beschikken.

Om in heel Nederland DSL (bijvoorbeeld VDSL) of glasvezelverbindingen aan te kunnen bieden maakt Infracom uitsluitend gebruik van uiterst moderne, maar bewezen betrouwbare netwerken van KPN, Eurofiber en Odido zakelijk.

Internet Service Provider

Naast de bekende diensten zoals ADSL en bieden wij ook internettoegang aan via glasvezel (ook wel aangeduid als fiber) en VDSL. Deze combinatie van diensten zorgt er voor dat je altijd over voldoende snelheid beschikt voor bijvoorbeeld downloaden van informatie of het delen van informatie. 

Infracom is al voor honderden bedrijven Internet Service Provider, en al jaren naar volle tevredenheid.

 

Veilig op internet

Maar een zeer betrouwbaar (internet)netwerk alleen is niet voldoende! Wij bieden daarom meerdere unieke diensten, zoals een IP-VPN en een managed firewall (Mpix) aan. Al deze diensten zijn exclusief beschikbaar op Infracom DSL en glasvezel verbindingen waardoor de veiligheid maximaal is.

 

Haal alles uit je internetverbinding

Door internet voor meerdere zaken te gebruiken ontsluit je het volledige potentieel van je verbinding! Naast het gewone internetverkeer kun je bijvoorbeeld ook bellen over de internetverbinding. Dit alles regelen wij, uiteraard afgestemd op de specifieke wensen.

Hiermee houden wij natuurlijk rekening met de capaciteit van de verbinding, maar door onze jarenlange ervaring en grote hoeveelheid kennis zorgen wij er ook voor dat we rekening houden met andere belangrijke zaken. Denk aan quality of service, gereserveerde bandbreedte voor het telefonieverkeer en een speciaal IP-VPN voor het telefonieverkeer zodat je zeker weet dat alle diensten optimaal samen werken!

 

Altijd online

Met een Infracom internetverbinding ben je altijd online! Vanaf het moment dat de aanvraag bij ons is gedaan doen wij ons best om zoveel mogelijk uptime te garanderen. Als er in verband met de overgang vanaf een andere provider tijdelijk een tussenoplossing nodig is kan er gebruik gemaakt worden van onze 4G internetoplossing. Zo hebben wij als het moet binnen een paar uur overal in Nederland een internetverbinding voor je actief!

Daarnaast kunnen wij afhankelijk van de gekozen SLA (Service Level Agreement), tot wel 99,9% uptime garanderen!

Mocht er toch iets gebeuren zijn wij altijd bereikbaar via ons speciale storingsnummer, op die manier staat één van onze specialisten 24/7 voor je klaar.

Klanten vertellen

Klanten vertellen

Standaard- en maatwerkoplossingen

We hebben gekozen voor Infracom, omdat ze naast de standaardoplossingen erg goed zijn in maatwerkoplossingen. Hiermee kunnen ze aan onze specifieke wensen tegemoetkomen, waardoor wij ons weer kunnen onderscheiden ten opzichte van onze concurrentie

Geen omkijken meer naar onze systemen!

Custom Expo & Interior is een ambitieus interieur- en standbouwbedrijf dat zich op zowel bedrijven als particulieren richt. Wij kenmerken ons door een persoonlijke benadering, een grote dosis flexibiliteit en een goede begeleiding en verwachten wij ook van onze leverancier. Infracom heeft ook het vermogen om tussen de regels door te lezen en hebben voor ons de best passende ICT-oplossing gemaakt.

Wij nemen cyberweerbaarheid serieus

Door de cybersecurityverzekering en extra beveiligingsmaatregelen zijn wij weerbaar tegen cyberincidenten. We vinden het vooral ook belangrijk dat alle medewerkers bewust zijn van de cyberrisico’s, want je kunt nog zo goed technisch alles geregeld hebben, de mens is vaak de zwakste schakel.

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Bram van Loghem op 088 200 9000