• Internet

INTERNET SERVICE PROVIDER

Iedereen, van zelfstandige tot grootzakelijk gebruiker moet over een betrouwbare en snelle internetverbinding beschikken. Om in heel Nederland DSL (bijvoorbeeld VDSL) of glasvezelverbindingen aan te kunnen bieden maakt Infracom uitsluitend gebruik van uiterst moderne, maar bewezen betrouwbare netwerken van KPN, Eurofiber en Tele2 zakelijk.

Naast de bekende diensten zoals ADSL en bieden wij ook internettoegang aan via glasvezel (ook wel aangeduid als fiber) en VDSL. Deze combinatie van diensten zorgt er voor dat u als ondernemer altijd over voldoende snelheid beschikt voor bijvoorbeeld downloaden van informatie of het delen van informatie, afhankelijk van uw wensen. Infracom is al voor honderden bedrijven Internet Service Provider, en al jaren naar volle tevredenheid.

 

Veilig op internet

Maar een zeer betrouwbaar (internet)netwerk alleen is niet voldoende! Wij bieden u daarom meerdere unieke diensten, zoals een IP-VPN en een managed firewall (Mpix) aan. Al deze diensten zijn exclusief beschikbaar op Infracom DSL en glasvezel verbindingen waardoor de veiligheid maximaal is.

 

Haal alles uit uw internetverbinding

Door internet voor meerdere zaken te gebruiken ontsluit u het volledige potentieel van uw verbinding! Naast het gewone internetverkeer kunt u bijvoorbeeld ook bellen over uw internetverbinding! Dit alles regelen wij voor u, afgestemd op uw specifieke wensen. Hiermee houden wij natuurlijk rekening met de capaciteit van uw verbinding, maar door onze jarenlange ervaring en grote hoeveelheid kennis zorgen wij er ook voor dat we rekening houden met andere belangrijke zaken. Denk aan quality of service, gereserveerde bandbreedte voor het telefonieverkeer en een speciaal IP-VPN voor uw telefonieverkeer zodat u zeker weet dat uw diensten optimaal samen werken!

 

Altijd online

Met een Infracom internetverbinding bent u altijd online! Vanaf het moment dat u uw order bij ons plaatst doen wij ons best om u zoveel mogelijk uptime te garanderen. Als u in verband met de overgang vanaf een andere provider tijdelijk een tussenoplossing nodig heeft kunt u gebruik maken van onze 4G internetoplossing. Zo hebben wij als het moet binnen een paar uur overal in Nederland een internetverbinding voor u actief! Daarnaast kunnen wij afhankelijk van uw gekozen SLA (Service Level Agreement) kunnen wij tot wel 99,9% uptime garanderen! Mocht er toch iets gebeuren dan kunt u ons altijd bereiken via ons speciale storingsnummer, op die manier staat een van onze specialisten 24/7 voor u klaar.

Internet

Internet speelt een steeds belangrijker rol in ons werk, waardoor een goede verbinding en daardoor optimale bereikbaarheid belangrijker zijn dan ooit tevoren. Samen met u kijken wij of glasvezel of koper voor u de beste verbinding is. Een internetverbinding van Infracom betekent hoge uptime, een betrouwbare, snelle verbinding en altijd snelle service in geval van incidenten! 

Internet

Onze internet referenties

Bram van Loghem

Overtuigd? Bram vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Bram van Loghem op 088 200 9000