iShare 

Bestanden worden steeds groter, vaker en vaker komt het voor een mailserver een bestand niet kan ontvangen of verzenden. iShare van Infracom is dan de oplossing!

Via een eenvoudige website kunnen gebruikers beveiligd bestanden naar je toesturen. En dit alles whitelabel en in je eigen huisstijl.

Ouderwets een CD of DVD branden is er niet meer bij tegenwoordig, USB sticks zijn klein, maar ook duur, zeker voor grotere bestanden. Daarnaast moeten deze datadragers nog steeds opgestuurd worden, dit kost tijd. Ook wil je niet dat de bestanden kwijt raken of in de verkeerde handen vallen.
 

WeTransfer

De meeste mensen, maar ook bedrijven, zitten dan vast aan een share programma als WeTransfer of een ander alternatief. Maar zijn jouw bestanden dan wél echt veilig? Waar blijven je bestanden, in welk land staan je bestanden op de server, verwijderen die bedrijven je bestanden na verloop van tijd ook echt?

 

100% Veilig

iShare is het zakelijke alternatief voor diensten die online bestanden kunnen verzenden. Bestanden kunnen met iShare gedeeld worden via je eigen domein en de bestanden blijven altijd veilig op een door ons beheerde server in Nederland.

Daarnaast zijn alle bestanden ook beveiligd met een wachtwoord, die alleen de ontvanger krijgt!

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Geoffrey van der Veen op 088 200 9000

Geoffrey van der Veen
Geoffrey van der Veen

Sales Telecom & ICT