• Viprinet

Bundelen van verbindingen met Viprinet

Door middel van gespecialiseerde oplossingen zoals Viprinet zijn wij in staat om meerdere verbindingen waarop individueel slechts beperkte snelheid kan worden behaald te bundelen zodat u toch gebruik kunt maken van een hoge internetsnelheid. Infracom is een gecertificeerd Viprinet partner en kan door het installeren van Viprinet hardware en deze op de juiste manier in te stellen verschillende VDSL, ADSL, 4G, kabel en glasvezel en andere verbindingen bundelen zodat de load op deze verbindingen wordt verdeeld. Door gebruik van Viprinet hardware in ons eigen datacenter wordt het verkeer weer samengevoegd, vanwaar het verder wordt gestuurd over het publiek internet.


Altijd verbinding met Viprinet

Het schakelen tussen de verschillende verbindingen gaat met een Viprinet oplossing extreem snel, waardoor bij uitval van een van de verbindingen of verbindingstypen naadloos geschakeld wordt naar de nog resterende, beschikbare verbindingen. Dit alles gebeurt zeer snel waardoor u minimale hinder ondervindt van deze schakelingen.

 

Hardware

De Viprinet oplossing vertrouwt op het gebruik van bepaalde hardware. Deze wordt zowel bij u op locatie als bij ons in het datacenter geïnstalleerd. Onze specialisten selecteren in overleg met u welke hardware voor uw doel nodig en geschikt is. Deze wordt vervolgens precies ingericht conform uw wensen. Vanzelfsprekend onderhouden wij uw Viprinet oplossing ook, zodat u ook in de toekomst geen zorgen heeft over de betrouwbaarheid of snelheid van uw verbinding.

 

Officieel Viprinet partner

Onze ICT specialisten zijn Viprinet gecertificeerd en Infracom is dan ook officieel Viprinet partner. Door het gebruik van de juiste hardware die wij bij u op locatie en in ons eigen datacenter in Amsterdam installeren zorgen wij ervoor dat de Viprinet oplossing voor u bruikbaar wordt en betrouwbaar werkt. Zo kunt u uw samengestelde internetverbinding gebruiken zonder dat u daarbij stil hoeft te staan.

Onze internet referenties

Jan van den Berg

Overtuigd? Jan vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Jan van den Berg op 088 200 9000