Viprinet verbindingen

Door middel van gespecialiseerde oplossingen zijn wij in staat om meerdere verbindingen te bundelen zodat er gebruik kunt maken van een hoge internetsnelheid.

Infracom is een gecertificeerd Viprinet partner en kan door het installeren van Viprinet hardware VDSL, ADSL, 4G, kabel, glasvezel en andere verbindingen bundelen zodat de load op deze verbindingen wordt verdeeld.

Altijd verbinding met Viprinet

Het schakelen tussen de verschillende verbindingen gaat met een Viprinet oplossing extreem snel, waardoor bij uitval van een van de verbindingen of verbindingstypen naadloos geschakeld wordt naar de nog resterende, beschikbare verbindingen. Dit alles gebeurt zeer snel waardoor je minimale hinder ondervindt van deze schakelingen.

 

Hardware

De Viprinet oplossing vertrouwt op het gebruik van bepaalde hardware. Deze wordt zowel op locatie als bij ons in het datacenter geïnstalleerd. Onze specialisten selecteren in overleg welke hardware voor het doel nodig en geschikt is. Deze wordt vervolgens precies ingericht conform de wensen.

Vanzelfsprekend onderhouden wij de Viprinet oplossing ook, zodat je ook in de toekomst geen zorgen hebt over de betrouwbaarheid of snelheid van de verbinding.
 

 

Officieel Viprinet partner

Onze ICT specialisten zijn Viprinet gecertificeerd en Infracom is dan ook officieel Viprinet partner.

Door het gebruik van de juiste hardware die wij op locatie en in ons eigen datacenter in Amsterdam installeren zorgen wij ervoor dat de Viprinet oplossing bruikbaar wordt en betrouwbaar werkt. Door gebruik van Viprinet hardware in ons eigen datacenter wordt het verkeer weer samengevoegd, vanwaar het verder wordt gestuurd over het publiek internet.

viprinet-logo.svg