Mijn Business webapplicatie

Op zoek naar de ultieme tool voor een gestroomlijnde organisatie?

Ontdek Mijn Business, een applicatie die ervoor zorgt dat je altijd en overal verbonden bent met jouw bedrijf. Importeer en verrijk klant- en productgegevens voor je website, webshop of app. Beheer verkoopkansen, maak offertes en voeg klantnotities toe met de CRM functie. Efficiënt orders verwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Een webapplicatie, aangepast aan jouw bedrijfsprocessen

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met onze op maat gemaakte webapplicatie, Mijn Business. Deze applicatie bundelt gegevens en stroomlijnt processen. Wij noemen het ook wel backoffice. Bij alle Mijn Business-oplossingen wordt er eerst gekeken naar de processen binnen een organisatie. Vervolgens past de webapplicatie zich aan de organisatie, waardoor bedrijven niet hun werkwijze hoeven aan te passen aan de mogelijkheden van een systeem.

 

Nooit meer dubbele invoer van gegevens

Vaak staan gegevens verdeeld over verschillende systemen. Welk systeem is leidend en actueel? Zijn dat de contactgegevens in Outlook, de factuurgegevens in Exact, de contactgegevens in Excel, productgegevens in ERP en medewerkersgegevens in HR-systemen? Of staan de gegevens overal verspreid?

Wij hebben gemerkt dat onze klanten regelmatig tegen het probleem van dubbele data- invoer aanlopen, juist doordat er niet één systeem is dat alle gegevens verzamelt. Mijn Business bestaat uit een PIM-systeem, waardoor we de juiste informatie uit andere systemen kunnen bundelen op één plek. Zo heb je altijd een goed overzicht over alles.

 

Ieder een eigen dashboard

Niet elke medewerker heeft behoefte aan dezelfde gegevens. Salesmedewerkers willen misschien openstaande offertes zien, terwijl projectmanagers een overzicht van projecten nodig hebben en managers graag de omzet per product of dienst willen bekijken. In Mijn Business zorgen we ervoor dat iedereen precies ziet wat hij of zij wenst en mag zien.

 

Mijn Business Standaard

De standaard versie is speciaal ontwikkeld voor handelsondernemingen met een breed assortiment aan producten of diensten en een grote klantenkring. Met een geavanceerd administratiesysteem zoals Exact, Navision of SAP worden meer dan 30.000 artikelen beheerd. Deze variant integreert naadloos met interne systemen, minimaliseert dubbele invoer en biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, inclusief afbeeldingen, video's, talen en zoekmachine-optimalisatie (SEO).

 

Mijn Business Plus

Onze Plus versie biedt dezelfde functionaliteit als Mijn Business, maar is flexibel inzetbaar voor verschillende sectoren. Of het nu gaat om klant-, huurders-, patiënten-, leden- of leerlingengegevens, deze variant kan volledig worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor contactbeheer, notities, afspraken en andere commerciële gegevens.


Mijn Business Custom

Op zoek naar een oplossing die perfect aansluit bij jouw unieke behoeften? Mijn Business Custom biedt maatwerkoplossingen voor diverse toepassingen, zoals verhuisplanning, accreditatiebeheer, HR-gesprekken, contractgeneratie en schoonmaakdiensten. Met volledige flexibiliteit en aanpassingsvermogen wordt elk aspect van de applicatie op maat gemaakt voor jouw specifieke vereisten.

 

Wat zit er nog meer in Mijn Business?

  • Notificaties voor taken die moeten worden uitgevoerd.
  • Meldingen bij berichten die je hebt geplaatst voor collega’s of waar je in bent getagd.
  • Een agenda voor het plannen van activiteiten.
  • CRM-functionaliteit voor relatiebeheer, inclusief meerdere contactpersonen met functies en contactgegevens, het genereren van verkoopkansen en offertes, bestandsuploads en e-mailintegratie.
  • Een tijdlijn die gebeurtenissen bijhoudt.
  • Correspondentie genereren
  • Rapporten maken

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9030

Volledige
support

Hulp nodig? Vind je antwoord in onze online helpdesk.
Ik help u graag met al uw ICT vragen! Bel 088 200 9050