Systeembeheer

ICT is voor moderne organisaties van levensbelang.

Een goed aangelegde ICT infrastructuur is natuurlijk het halve werk, maar zelfs indien hardware, software en netwerk zorgvuldig zijn opgebouwd is het belangrijk dat systemen goed beheerd worden. De gebruikte oplossingen en situaties op kantoor worden immer complexer, en ditzelfde geldt voor het beheer.

Nieuwe en bestaande omgevingen

Wij kunnen helpen met het invullen van alle systeembeheer behoeften. Wij adviseren in het voorstadium over de vraag 'cloud of niet'? Als je besluit systemen niet in de cloud onder te brengen geven we advies over hoe een nieuwe omgeving opgebouwd moet worden, of een bestaande omgeving opgewaardeerd en verbeterd kan worden om (weer) goed te voldoen aan de nieuwe wensen. Dit kan zelfs zonder hoge investeringen!

In plaats van hardware direct aan te schaffen bieden wij in samenwerking met Grenke Finance N.V. ook de mogelijkheid om hardware te leasen op basis van operational lease. Zo zijn er zeer lage of zelfs geen eenmalige kosten en kan toch de nieuwe oplossing in gebruik genomen worden.

 

Alle omgevingen en systemen

Wij beheren alle soorten omgevingen en alle typen machines en besturingssystemen, of het nu gaat om Microsoft, Linux of Apple, servers of werkstations. Zoveel mogelijk beheerwerkzaamheden vinden plaats vanaf afstand, maar wij spreken ook geregeld af om een van onze specialisten een dag per week of per maand bij je op locatie in te zetten. Hier kan hij heel direct beheerswerkzaamheden uitvoeren op servers, maar ook op de werkplekken van eindgebruikers.

 

Altijd snel op locatie vanuit Zwolle, Amsterdam of Emmen

Systeembeheer kan tegenwoordig gelukkig vaak vanaf afstand worden uitgevoerd. De systeembeheerder hoeft niet meer iedere week of maand langs te komen. Dat hoeft niet, maar toch doen wij dit nog wel indien noodzakelijk of gewenst. Vanuit onze vestigingen in Zwolle, Amsterdam of Emmen staan wij als systeembeheerder voor je klaar om snel te handelen in geval van problemen, maar ook routinebezoeken om medewerkers te ondersteunen, routine werkzaamheden uit te voeren en eventuele andere zaken die belangrijk zijn.

Het is heel makkelijk dat systeembeheer niet langer altijd vanaf locatie hoeft, en dat wij werkzaamheden uit kunnen voeren zonder dat je daar iets van merkt. Wij begrijpen echter ook dat het soms juist heel prettig is als de systeembeheerder wel langs komt, met regelmaat of alleen als dat écht nodig is, wij helpen graag op de best passende manier.


Een passende SLA

Afhankelijk van de gekozen SLA (Service Level Agreement) kunnen klanten 24/7 op onze hulp kunt rekenen. Er kan gekozen worden voor:

  • SLA B (Best Effort)
  • SLA N (Next Business Day)
  • SLA A (Always)

Afhankelijk van het afgesproken serviceniveau krijgt je een speciaal storingsnummer zodat je op de afgesproken tijden onze specialisten kunt bereiken. Naast de beheerswerkzaamheden houden wij vanzelfsprekend klanten ook op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen omtrent de ICT omgeving. Een voorbeeld is dat je tijdig op de hoogte wordt gesteld en advies krijgt indien er bijvoorbeeld hardware kapot dreigt te gaan en hier actie op moet worden ondernomen.

Klanten vertellen

Klanten vertellen

Standaard- en maatwerkoplossingen

We hebben gekozen voor Infracom, omdat ze naast de standaardoplossingen erg goed zijn in maatwerkoplossingen. Hiermee kunnen ze aan onze specifieke wensen tegemoetkomen, waardoor wij ons weer kunnen onderscheiden ten opzichte van onze concurrentie

Geen omkijken meer naar onze systemen!

Custom Expo & Interior is een ambitieus interieur- en standbouwbedrijf dat zich op zowel bedrijven als particulieren richt. Wij kenmerken ons door een persoonlijke benadering, een grote dosis flexibiliteit en een goede begeleiding en verwachten wij ook van onze leverancier. Infracom heeft ook het vermogen om tussen de regels door te lezen en hebben voor ons de best passende ICT-oplossing gemaakt.

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Geoffrey van der Veen op 088 200 9000