• Systeembeheer

SYSTEEMBEHEER

ICT is voor moderne organisaties van levensbelang. Zonder ICT kan vaak het hele bedrijf niet of nauwelijks werken, waardoor het heel belangrijk is om op de betrouwbaarheid van uw systemen te kunnen vertrouwen. Een goed aangelegde ICT infrastructuur is natuurlijk het halve werk, maar zelfs indien hardware, software en netwerk zorgvuldig zijn opgebouwd is het belangrijk dat uw systemen goed beheerd worden. De gebruikte oplossingen en situaties op kantoor worden immer complexer, en ditzelfde geldt voor het beheer.

 

NIEUWE EN BESTAANDE OMGEVINGEN

Wij kunnen u helpen met het invullen van al uw systeembeheer behoeften. Wij adviseren u in het voorstadium over de vraag 'cloud of niet'? Als u besluit uw systemen niet in de cloud onder te brengen geven we u advies over hoe een nieuwe omgeving opgebouwd moet worden, of uw bestaande omgeving opgewaardeerd en verbeterd kan worden om (weer) goed te voldoen aan uw wensen. Dit kan zelfs zonder hoge investering! In plaats van uw hardware direct aan te schaffen bieden wij u in samenwerking met Grenke Finance N.V. ook de mogelijkheid om uw hardware te leasen op basis van operational lease. Zo heeft u zeer lage of zelfs geen eenmalige kosten en kunt u toch uw nieuwe oplossing in gebruik nemen met alle voordelen van dien!

 

ALLE OMGEVINGEN EN SYSTEMEN

Wij beheren alle soorten omgevingen en alle typen machines en besturingssystemen, of het nu gaat om Microsoft, Linux of Apple, servers of werkstations. Zoveel mogelijk beheerwerkzaamheden vinden plaats vanaf afstand, maar wij spreken ook geregeld af om een van onze specialisten een dag per week of per maand bij u op locatie in te zetten. Hier kan hij heel direct beheerswerkzaamheden uitvoeren op servers, maar ook op de werkplekken van eindgebruikers.

 

Altijd snel op locatie vanuit Zwolle, Amsterdam of Emmen

Systeembeheer kan tegenwoordig gelukkig vaak vanaf afstand worden uitgevoerd. Uw systeembeheerder hoeft niet meer iedere week of maand langs te komen. Dat hoeft niet, maar toch doen wij dit nog wel indien noodzakelijk of gewenst. Vanuit onze vestigingen in Zwolle, Amsterdam of Emmen staan wij als uw systeembeheerder voor u klaar om snel te handelen in geval van problemen, maar ook routinebezoeken om uw medewerkers te ondersteunen, routine werkzaamheden uit te voeren en eventuele andere zaken die belangrijk zijn. Het is heel makkelijk dat systeembeheer niet langer altijd vanaf uw locatie hoeft, en dat wij werkzaamheden uit kunnen voeren zonder dat u daar iets van merkt. Wij begrijpen echter ook dat het soms juist heel prettig is als uw systeembeheerder wel langs komt, met regelmaat of alleen als dat écht nodig is, wij helpen u graag op de best passende manier.

 

ALTIJD EEN PASSENDE SLA

Afhankelijk van de gekozen SLA (Service Level Agreement) kunt u 24/7 op onze hulp kunt rekenen. U kunt kiezen voor een SLA B (Best Effort), SLA N (Next Business Day) en natuurlijk een SLA A (Always). Afhankelijk van het afgesproken serviceniveau krijgt u een speciaal storingsnummer zodat u op de afgesproken tijden onze specialisten kunt bereiken. Naast de beheerswerkzaamheden houden wij u vanzelfsprekend ook op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen omtrent uw omgeving. Een voorbeeld is dat u tijdig op de hoogte wordt gesteld en advies krijgt indien er bijvoorbeeld hardware kapot dreigt te gaan en hier actie op moet worden ondernomen. Op die manier heeft u altijd  de zekerheid van een perfect werkende ICT omgeving.

Systeembeheer

Uw ICT is belangrijk, daar kan niemand omheen. Apparaten moeten altijd werken, zodat uw medewerkers kunnen werken wanneer ze dat willen en wanneer dat van hen verwacht wordt. Daarom is het belangrijk dat u een solide partner heeft die let op de gezondheid van uw ICT. Om nare verrassingen en storingen te voorkomen kunnen wij uw ICT in topconditie houden zodat u en uw medewerkers zich kunnen richten op waar u goed in bent; het helpen van uw klanten!

Systeembeheer
Geoffrey van der Veen

Overtuigd? Geoffrey vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Geoffrey van der Veen op 088 200 9000