Systeem­koppelingen

Een complexe ICT oplossing bestaat vaak uit de koppeling van je website of webshop met een of meerdere externe of interne systemen.

Deze koppeling zorgt ervoor dat de website communiceert met andere online en offline systemen. Wij kunnen deze koppelingen voor je verzorgen en hebben hier veel ervaring mee.

Pakketten van Unit4, SAP, King, Exact, AFAS, SnelStart en bijvoorbeeld Prima Software kunnen op allerlei manieren gekoppeld worden aan je webapplicatie, website of webshop. Of je software pakket nu lokaal staat of in de cloud, dat maakt niet uit. Vaak heeft dit als doel om producten weer te geven zonder dat dit apart beheerd hoeft te worden, of gaat het om het doorvoeren van orderinformatie, maar het kan ook gaan om realtime voorraad status, track & trace, personeelsgegevens of ledenadministratie.

 

API, database-, of een XML-koppeling?

Wil je de data uit je verschillende systemen gebruiken op je website en andersom? Dat kan openbaar zijn, maar ook bijvoorbeeld achter een besloten extranet. Dankzij de complexe ICT oplossingen van Infracom voorkom je dat je allerlei gegevens dubbel in moet voeren. Het is namelijk mogelijk om gegevens uit deze systemen aan je website te koppelen door middel van een API, een database-, of een XML-koppeling. Bestellingen en online betalingen worden zo automatisch in een boekhoudprogramma gezet, klanten kunnen online voorraden inzien en statussen bekijken en leden van een vereniging kunnen hun eigen n.a.w.-gegevens beheren.

Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. We denken graag met je mee over hoe een ICT koppeling je kan helpen!

API