Systeem­koppelingen

Een complexe ICT oplossing bestaat vaak uit de koppeling van je website of webshop met één of meerdere externe of interne systemen.

Deze koppeling zorgt ervoor dat de website communiceert met andere online en offline systemen. Wij kunnen deze koppelingen voor je verzorgen en hebben hier veel ervaring mee.

Verschillende software koppelingen

We bieden software koppelingen voor pakketten zoals Unit4, SAP, King, Exact, AFAS, SnelStart en Prima Software. Of je software nu lokaal is geïnstalleerd of in de cloud, wij kunnen het moeiteloos koppelen aan je webapplicatie, website of webshop. Van het automatiseren van orderverwerking tot het synchroniseren van voorraadstatussen en klantgegevens, onze oplossingen zijn ontworpen om je bedrijf soepeler te laten draaien.

 

XML, database, of een API koppeling?

Wil je de data uit je verschillende systemen optimaal benutten? Met behulp van een XML, database of API koppeling kunnen we ervoor zorgen dat gegevens gemakkelijk uitgewisseld worden tussen je website en je systemen. Dat kan openbaar zijn, maar ook bijvoorbeeld achter een besloten extranet. Dit betekent automatische verwerking van bestellingen, realtime updates van voorraadniveaus en zelfs de mogelijkheid voor klanten om hun eigen gegevens te beheren!

 

Systemen laten koppelen door Infracom?

Overweeg je om systemen te laten koppelen met bijvoorbeeld een XML, database of API koppeling? Bij Infracom hanteren we een gestructureerde aanpak om de beste oplossingen te realiseren. We starten met een inventarisatie van je wensen, gevolgd door een grondig onderzoek van je huidige situatie. Op basis hiervan stellen we een adviesrapport op en gaan we over tot de uitvoering van het project, waarbij we nauw samenwerken en regelmatig evalueren. Uiteindelijk wordt je opdracht uitvoerig getest en opgeleverd, met eventueel een handleiding en instructie voor alle gemak.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9030