Full Service

Infracom is een Full Service ICT dienstverlener waar meer dan 25 ICT specialisten dagelijks vanuit in Zwolle, Emmen en Amsterdam werken aan ICT oplossingen voor klanten. Bij ons vind je alle ICT onder 1 dak!

Door slimme inzet van ICT helpen wij mee om doelstellingen te realiseren. Wij zorgen voor een breed en volledig op elkaar afgestemde ICT-dienstverlening op de gebieden: cloud, telefonie, internet, software, systeembeheer en web.

Wij staan 24/7 voor onze klanten klaar!

Allround ICT dienstverlener

Infracom ICT startte in 1995 als software ontwikkelaar en systeembeheerder. In 1996 werd de dienstverlening vergroot als internetprovider met een eigen datacenter. Door de jaren heen is Infracom mede door veranderende behoeften en technieken uitgegroeid tot een Full Service ICT-dienstverlener op de gebieden Cloud, Telefonie, Internet, Software, Systeembeheer.

Sinds 2016, na de overname van Multimove webworks, zijn wij ook specialist geworden op het gebied van web: websites, webshops en online applicaties.
 

 

Maatschapplijk betrokken

Wij streven naar een langdurige en goede relatie met onze klanten en de wereld om ons heen. Daarom wordt al onze hardware op een milieuvriendelijke manier gerecycled en ondersteunen wij diverse organisaties en verenigingen;

Logo`s partners

Dit is waar
we voor staan

  1. Eenvoudig, wij doorgronden dingen en maken het voor de klant eenvoudig. We vertalen complexe ICT oplossingen zodat de klant ons begrijpt
  2. Persoonlijk, door persoonlijk contact kunnen we de best passende oplossing beiden aan onze klanten. Persoonlijk en open in gesprek met onze klanten is een voorwaarde voor een goede klantrelatie.
  3. Ontzorgen, door de zorg van ICT uit handen te nemen, kunnen onze klanten hun passie uitvoeren.
  4. Verbinden, door samen verbinding aan te gaan verbinden we onze klanten overal met hun business.

Volledige
support

Hulp nodig? Vind je antwoord in onze online helpdesk.
Ik help u graag met al uw ICT vragen! Bel 088 200 9050