Full Service

Wij zijn een full service ICT bedrijf opgericht in 1995 met ruim 30 specialisten in Zwolle (hoofdkantoor), Emmen en Amsterdam (datacenter). Wij staan 24/7 voor onze klanten klaar!

Door slimme inzet van ICT helpen wij mee om ook jouw organisatie doelstellingen te realiseren. Wij zorgen voor een breed en volledig op elkaar afgestemde ICT-dienstverlening op de gebieden: cloud, telefonie, internet, software, systeembeheer en web.

In 1995 gestart als software ontwikkelaar en netwerkbeheerder

Infracom ICT startte in 1995 als software ontwikkelaar en als systeem- en netwerkbeheerder. In 1996 werd de dienstverlening vergroot als internetprovider met een eigen datacenter. Door de jaren heen haar visie, mede door veranderende behoeften en technieken verder uitgegroeid tot een full service ICT-dienstverlening.

 

Allround ICT dienstverlener

Infracom ICT is vervolgens uitgegroeid tot een allround ICT-dienstverlener op de gebieden; Cloud, Telefonie, Internet, Software, Systeembeheer en sinds 2016, na de overname van Multimove webworks (opgericht in 1995), ook specialist op het gebied van websites, webshops en online applicaties.

Dit is waar
we voor staan

  1. Eenvoudig, wij doorgronden dingen en maken het voor de klant eenvoudig. We vertalen complexe ICT oplossingen zodat de klant ons begrijpt
  2. Persoonlijk, door persoonlijk contact kunnen we de best passende oplossing beiden aan onze klanten. Persoonlijk en open in gesprek met onze klanten is een voorwaarde voor een goede klantrelatie.
  3. Ontzorgen, door de zorg van ICT uit handen te nemen, kunnen onze klanten hun passie uitvoeren.
  4. Verbinden, door samen verbinding aan te gaan verbinden we onze klanten overal met hun business.

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9000

Sonja van Breen
Sonja van Breen

Internet consultant en online marketeer

Volledige
support

Hulp nodig? Mijn support collega's helpen je graag!

088 200 9000