Websites en hosting

Al ruim 22 jaar bouwen wij web oplossingen die ervoor zorgen dat je het maximale uit het internet kunt halen.

Onze web developers zijn gespecialiseerd in de technische realisatie van websites, webshops en complexe koppelingen. Daarnaast denken onze specialisten met je mee op het gebied van online marketing, SEO, SEA en alles wat er na die technische realisatie komt, want met alleen goede techniek ben je er nog niet.

De stappen van ons webtraject

Open mijn business

Brainstormen

Samen met jou denken wij na over de doelstelling van je website of webshop, en wat deze moet kunnen.

Concept

Uit het brainstormen vormt een concept, wat we gezamenlijk kneden tot het volledig aansluit bij jouw wensen, doelen en jouw visie.

Vormgeving

Onze vormgever ontwerpt op basis van het concept de website en heeft hierbij natuurlijk ook weer oog voor de visie en het doel van de website.

Realisatie

Als de vormgeving is afgerond beginnen onze developers met de technische realisatie van je website, zodat die werkt zoals het hoort.

Testen

De realisatie wordt afgesloten met een goede testsessie, zodat je zeker weet dat je website goed werkt.

Oplevering

Uiteindelijk leveren wij de nieuwe website op en kun je deze gaan gebruiken. Voorzien van een overzichtelijk, krachtig en gebruiksvriendelijk CMS kun je jouw website precies gaan gebruiken voor online succes!

Klanten vertellen

Klanten vertellen

Wij helpen helpen!

Wij zijn de gezamenlijke 112 meldkamer van politie, veiligheidsregio/brandweer en ambulancezorg in Fryslân, Groningen en Drenthe. Wij ondersteunen de hulpverleners op straat en voeren hier de regie op. Dat doen wij 24/7. Daarmee geven wij invulling aan onze missie: wij helpen helpen. Infracom heeft ons geholpen met onze nieuwe website. We kunnen de website eenvoudig up-to-date houden met CMS Live. Het doel van de website is bezoekers te informeren en te helpen. Dat is gelukt!

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9000

Sonja van Breen
Sonja van Breen

Internet consultant en online marketeer