Websites en hosting

Al ruim 25 jaar bouwen wij web oplossingen die ervoor zorgen dat je het maximale uit het internet kunt halen.

Onze web developers zijn gespecialiseerd in de technische realisatie van websites, webshops, intranetten, extranetten en complexe koppelingen. Daarnaast denken onze specialisten met je mee op het gebied van online marketing, SEO, SEA, e-mail marketing en alles wat er na die technische realisatie komt, want met alleen goede techniek ben je er nog niet. 

Full service internet bedrijf

Wij maken websites, webshops en webapplicaties die er goed uit zien en helpen online resultaten te boeken. Voordat we gaan bouwen en ontwerpen, denken we met je mee. Wat wil je eigenlijk online bereiken? Pas als we dat scherp hebben gaan we aan de slag. En ook nadat de website online is gezet blijven we je je ondersteunen met support. Onze supportafdeling is vriendelijk en toegankelijk, denkt met je mee en is 24/7 bereikbaar (SLA afhankelijk). Want succes komt niet vanzelf, daar moet juist ná het live gaan keihard aan worden gewerkt!

Naast het ontwikkelen van de website, verzorgen wij ook de domeinnaam registratie, de webhosting en de online marketing.

 

Content Management Systeem (CMS)

De website onderhouden en daardoor steeds actueel zijn, gaat voor een belangrijk deel het succes van je website bepalen. De inhoudelijke pagina’s van de website zijn volledig te onderhouden via het CMS. Door gebruik te maken van het CMS, welke is beveiligd via een login en wachtwoord, kunnen de beheerders zelf eenvoudig de pagina’s bewerken (teksten aanpassen, foto’s en downloadable documenten toevoegen en/of verwijderen), onbeperkt onderliggende pagina’s en nieuwsberichten toevoegen. 

Het werken met het CMS is eenvoudig doordat het gebruik maakt van mogelijkheden die ook in het tekstverwerkingsprogramma Word worden gebruikt. Een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar CMS is een vereiste, evenals de continuïteit en toekomstige ontwikkelingen van zowel de website als het achterliggende beheersysteem. 

 

Cybersecurity en privacy

Wij vinden cybersecurity en privacy erg belangrijk en zijn continue bezig met het beschermen en beveiligen van websites, data en systemen van ons zelf en van onze klanten. We hebben de beveiliging van de data en systemen gestructureerd op basis van ISO 27001 en zijn hiermee voorbereid op de aanpak van cybersecurity en privacy. Websites van onze klanten worden gehost in ons eigen datacentrum in Amsterdam, zodat we zeker weten dat de data in Nederland is en blijft. 

 

Hosting in eigen ISO 27001 gecertificeerde datacenter 

ISO 27001 certificering wil zeggen dat we procesmatig hebben beschreven en wordt gewerkt op basis van de internationale norm voor informatiebeveiliging ISO 27001. Deze standaard beschrijft hoe met data en ICT-infrastructuur wordt omgegaan, zodat deze veilig en stabiel is én blijft. Elk bedrijf loopt het risico op een cyberaanval. Gevoelige bedrijfs- en persoonsgegevens kunnen hierbij worden “gelekt”. Het is daarom belangrijk om vertrouwelijk en veilig met informatie (data) om te gaan. 

Klanten vertellen

Klanten vertellen

Wij helpen helpen!

Wij zijn de gezamenlijke 112 meldkamer van politie, veiligheidsregio/brandweer en ambulancezorg in Fryslân, Groningen en Drenthe. Wij ondersteunen de hulpverleners op straat en voeren hier de regie op. Dat doen wij 24/7. Daarmee geven wij invulling aan onze missie: wij helpen helpen. Infracom heeft ons geholpen met onze nieuwe website. We kunnen de website eenvoudig up-to-date houden met CMS Live. Het doel van de website is bezoekers te informeren en te helpen. Dat is gelukt!

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9000