Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks werk. Ook binnen organisaties is mobiele telefonie onmisbaar.

Denk aan bellen, e-mailen, applicaties gebruiken, agenda gebruiken of websites bezoeken. Voor deze diensten is een betrouwbaar mobiel netwerk nodig, dit is namelijk nog steeds de basis van alles wat we met onze mobiele telefoons kunnen doen.

Infracom werkt samen met de bekende netwerkbeheerders voor mobiele telefonie en biedt zodoende een betrouwbaar en snel mobiel (4G) netwerk aan met optimale landelijke dekking. De flexibele abonnementen die wij aan kunnen bieden geven je altijd de juiste mobiele oplossing. Van kleine bundel tot onbeperkt bellen (ook in het buitenland), in overleg bepalen wij graag samen met jou de beste oplossing voor je bedrijf.

 

Combineren met VoIP

Gebruik je ook VoIP van Infracom? Dan kunnen wij je mobiele telefoonabonnementen opnemen in je VoIP centrale. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je mobiele en vaste telefoon naadloos samenwerken om zodoende precies te voldoen aan je wensen op het gebied van telefonie.

Je kunt er zelfs ook voor kiezen om voor bepaalde medewerkers helemaal geen vast toestel meer aan te schaffen, maar hun mobiele telefoon te laten gedragen als vast toestel. Zodoende kun je vast en mobiel niet alleen combineren, maar ook daadwerkelijke integreren.

 

Hosted Exchange

Ook op het gebied van e-mail kunnen wij je alle diensten bieden om je mobiele telefoon tot een volledige werkplek te maken. Met Hosted Exchange zijn je e-mail, contactpersonen en agenda altijd up-to-date, en heb je altijd en vanaf ieder apparaat toegang tot al deze zaken.

 

Standaard hoge service

Naast de mogelijkheid om vast en mobiel te combineren en zelfs te integreren kun je (als je kiest voor mobiele telefonie van Infracom) dezelfde waarden verwachten als voor al onze producten en diensten. Je krijgt kwalitatief hoogwaardige diensten met bijzonder hoge, persoonlijke service als je vragen hebt. Als er iets verandert in je bedrijfssituatie of je bent benieuwd naar nieuwe mogelijkheden, dan gaan we persoonlijk met je in gesprek over wat voor jou de beste oplossing is, en hoe wij die zo snel mogelijk voor je kunnen regelen.