Betrouwbare en  snelle webhosting

Om je website goed aan te bieden aan je bezoekers is een stabiele en betrouwbare hostingpartij nodig. In ons eigen datacenter in Amsterdam bieden wij hostingfaciliteiten aan voor iedere website en webshop, onafhankelijk van het gebruikte CMS en de verantwoordelijke webbouwer.

Wij bieden verschillende hostingoplossingen aan en kiezen samen met jou de best passende oplossing.

Shared hosting

De meest voorkomende oplossing is shared hosting. Voor de meeste websites en -shops is dit een goede oplossing die ook een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding biedt. Op basis van shared hosting bieden wij onder andere totaalpakketten aan die voorzien in alle online behoeften; webruimte, een of meerdere databases en e-mailaccounts. Kortom alles onder één dak!

 

VPS

Voor bedrijven die een populaire of zware website, webshop of online applicatie hebben kan het ook interessant zijn om een Virtual Private Server (VPS) te overwegen. Wij reserveren dan bepaalde capaciteit van een van onze webservers speciaal voor deze website of applicatie zodat je zeker weet dat de performance ook bij piekdrukte altijd goed is.

Afhankelijk van de wensen kunnen wij adviseren over de capaciteit van een VPS en welke SLA het beste past.

 

SLA

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat een website, webshop of applicatie bereikbaar is. Al onze hostingfaciliteiten hebben een zeer hoge mate van beschikbaarheid, maar om dit te garanderen kunnen wij afspraken maken over deze beschikbaarheid, de Service Level Agreement oftewel SLA.

Al onze hostingfaciliteiten zijn beschikbaar met verschillende SLA's; zo kunnen wij zelfs afspreken dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar staan ingeval van een calamiteit.


Co-locatie of managed server

Indien je zelf over apparatuur beschikt en die wilt onderbrengen in een veilig datacenter waar toegang gecontroleerd wordt, noodstroom en klimaatregeling optimaal geregeld zijn maar het beheer zelf gedaan wordt kan je ook hiervoor ook bij Infracom terecht.

Ook is het bij ons mogelijk om een managed server af te nemen waar je zelf de meeste werkzaamheden op uitvoert, maar de basis admin werkzaamheden door Infracom laat uitvoeren. In overleg zijn alle mogelijke tussenvormen mogelijk!