• Werkplekbeheer

WERKPLEKBEHEER EN -ONDERSTEUNING

Ongeacht hoe goed uw omgeving en apparatuur is, uw medewerkers zullen regelmatig tegen (kleine) ICT ongemakken aanlopen, denk aan een printer die niet goed print, een document dat ineens verdwenen is of een foutmelding terwijl iemand een belangrijke presentatie aan het voorbereiden is. Vaak is niet direct duidelijk hoe dit soort fouten kunnen worden opgelost of waar ze vandaan komen. Naast oplossen is het natuurlijk belangrijk dat ervoor wordt gezorgd dat de fout zich niet nogmaals voordoet. 

In zo'n geval is het prettig als u iemand kunt bellen of e-mailen die over voldoende kennis en ervaring beschikt om snel uw vraag te kunnen beantwoorden of probleem te kunnen verhelpen. In zo'n geval staan onze specialisten voor u klaar! Onze supportdesk in Zwolle en Amsterdam is volledig ingericht om dergelijke vragen te kunnen beantwoorden, mochten we uw probleem niet op afstand kunnen oplossen dan komen we natuurlijk ook graag bij u langs.

 

Hulp op afstand

Als u hulp nodig heeft is het wel zo makkelijk als we even met u meekijken, toch? Gelukkig is dat altijd mogelijk. Als u belt met onze specialisten zullen zij u vaak vragen of ze even mee mogen kijken om uw vraag zo snel mogelijk op te lossen. U kunt hiervoor naar www.support.nl of klik hier om de tool direct te downloaden.

 

Proactief beheer

Ook voor werkplekken en gebruikersapparatuur geldt dat deze na een bepaalde levensduur aan vervanging toe is. Als wij de apparaten in kwestie beheren houden wij altijd deze levensduur in de gaten en zodra wij de eerste tekenen signaleren van het eind van de levensduur geven wij dit aan. Samen met u zoeken wij naar een goede oplossing om de apparatuur te upgraden, of misschien geheel te vervangen. Wij leveren alle hardware en software die u nodig heeft en installeren deze vanzelfsprekend voor u. Ook reparaties aan uw hardware kunnen wij voor u uitvoeren. Iedere situatie is anders, maar door jarenlange ervaring en zeer diepgaande inhoudelijke kennis kunnen onze specialisten u ongeacht de situatie altijd voorzien van het juiste advies!

Geoffrey van der Veen

Overtuigd? Geoffrey vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Geoffrey van der Veen op 088 200 9000