Websites

Ben je op zoek naar een nieuwe website voor je bedrijf? Bij ons ben je aan het juiste adres! In overleg met jou bepalen we het doel van de website, de doelgroep en de verdere wensen die je hebt. Zo komen wij tot een advies met betrekking tot het te kiezen CMS (Content Management System), het webdesign en de functionaliteiten van de website.

Na de realisatie blijven wij natuurlijk ook betrokken bij je website omdat dan het belang van goede begeleiding op het gebied van online marketing duidelijk wordt.

Keuze Content Management Systeem 

Wij ondersteunen vele CMS-en, zowel open source (Wordpress, Drupal, Magento, OpenCart) als onze in-house ontwikkelde systemen. Voor ieder CMS geldt dat het zijn eigen voor- en nadelen heeft. In overleg met jou kiezen wij het Content Management Systeem dat het beste past bij het doel van je website, de kennis die jouw collega's hebben, en de beoogde functionaliteiten van de website zowel nu als in de toekomst.
 

Webdesign

Webdesign is een heel belangrijk aspect van je nieuwe website. Wij kunnen werken met bestaand design van template dat indien wenselijk op bepaalde punten wordt aangepast, maar wij hebben een eigen designer die je specifieke wensen kan verwerken in een uniek design voor je eigen website. Hierin houdt hij rekening met je bedrijf en waar je voor staat, je producten en diensten, huisstijl, doelgroepen, en past hij vanzelfsprekend persuasive design elementen toe om ervoor te zorgen dat het doel van de website wordt bereikt; of dat nu gaat om het informeren van de bezoekers of om het opnemen van contact met je bedrijf.

Nieuwe websites zijn bij ons vanzelfsprekend altijd responsive vormgegeven en opgebouwd, zodat je website met ieder apparaat te bezoeken is.

Responsive Design

 

Maatwerk modules

Om ervoor te zorgen dat je website precies doet wat je wilt zorgen wij indien nodig ongeacht het gebruikte CMS voor de realisatie van een of meerdere maatwerkmodules zodat de website precies doet wat jij wilt. Dit kan veel meer zijn dan je denkt.

Denk bijvoorbeeld aan een volledige ledenadministratie, vacaturebank inclusief verwerking van binnenkomende sollicitaties, een boekings- en reserveringssysteem, een tool om BPM te berekenen van een te importeren auto, productregistratiesysteem, ga zo maar door. Op een gegeven moment vervagen de grenzen tussen het begrip website en online maatwerk software. Samen met jou bepalen we de perfecte module(s) voor jouw website zodat je je werk nog beter kunt doen.

 

Online marketing

De technische realisatie van de website is natuurlijk heel belangrijk (heb je ook gedacht aan solide hosting, een SSL certificaat, en een pakkende domeinnaam?). Ook het webdesign hebben wij vakkundig voor je geregeld, maar zelfs daarmee is je website nog niet automatisch een succes. Het blijft belangrijk om constant bezig te zijn met het optimaliseren van je website. Op deze manier scoor je door middel van SEO en SEA steeds beter in zoekmachines zoals Google, maar kun je ook sturen op verdere profilering van je bedrijf.

Het loont daarom om ook goed te kijken naar onze mogelijkheden op het gebied van online marketing om ervoor te zorgen dat je website goed past in je bedrijfsstrategie!

Meer weten en tips over het maken van een website: