• Glasvezel

GLASVEZEL

Glasvezel is het nieuwste en misschien wel bekendste type internetverbinding. Door het kwalitatief hoogwaardige en technisch vooruitstrevende netwerk is het mogelijk om snelheden tot 1.000Mbps per aansluiting te realiseren. Daarnaast is het grote voordeel van glasvezelverbindingen dat de up- en downloadsnelheden gespiegeld zijn; u downloadt niet alleen razendsnel, maar u uploadt ook razendsnel! Indien u met grote bestanden werkt die regelmatig naar servers of machines op andere locaties worden verstuurd is dit een must. Andere typen netwerk komen niet in de buurt van de uploadcapaciteit van glasvezel! 

 

Betrouwbaar netwerk

Als Internet Service Provider werken wij met meerdere netwerkbeheerders samen. Overal in Nederland kunnen wij u op die manier het meest betrouwbare netwerk bieden wat voor u beschikbaar is. Door middel van het combineren met een hoge SLA op uw verbinding kunnen wij tot wel 99,9% uptime garanderen! Naast betrouwbaar is glasvezel ook heel flexibel. Heeft u toch meer capaciteit nodig? Dit schakelen wij eenvoudig voor u bij op uw bestaande verbinding, zo voorkomt u extra tijd en kosten bij het upgraden van uw verbinding.

 

De beste basis om te combineren

Als u gebruik maakt van een glasvezelverbinding heeft u de beste basis om meerdere diensten over deze verbinding te laten lopen. Internetten, bellen, pinnen, werken in de cloud, back-up, glasvezel biedt voor al deze dingen voldoende capaciteit! Door gebruik te maken van gereserveerde bandbreedte zorgen we ervoor dat u, ook als u de volledige capaciteit van uw internetverbinding benut al uw diensten kunt blijven gebruiken.

 

Integratie met uw interne netwerk

Een snelle en betrouwbare glasvezelverbinding is maar beperkt bruikbaar als uw interne netwerk niet even snel en betrouwbaar is. Wij kunnen naast uw internetverbinding ook zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig intern netwerk, zowel bekabeld als draadloos. Daarnaast bieden wij bij een internetverbinding altijd de juiste hardware aan. Hierin is het natuurlijk heel belangrijk dat deze is afgestemd op uw wensen en eisen, zodat bijvoorbeeld volledig gescheiden verkeersstromen kunnen worden opgezet, monitoring van bepaalde zaken kan plaatsvinden of VPN verbindingen kunnen worden opgezet.

 

Glasvezel is bijna altijd beschikbaar!

De grote netwerkbeheerders sluiten steeds meer bedrijven aan op het glasvezelnetwerk. Voor de verschillende soorten aansluitingen zijn verschillende benamingen zoals FttH, FttB en FttO. Voor u is het verschil niet belangrijk, wij selecteren samen met u de best passende glasvezelverbinding die op uw adres beschikbaar is!

 

Dark fiber

Wij kunnen u door onze nauwe samenwerking met netwerkbeheerders ook dark fiber verbindingen aanbieden. Dit betekent dat u als enige een directe glasvezelverbinding tussen twee locaties kunt gebruiken. De snelheden hiervan liggen op hetzelfde niveau als van regulier glasvezel internet, dus tot 1.000Mbps!

 

Altijd snel internet!

Al onze internetverbindingen kunnen worden aangeboden als niet overboekte verbindingen. Bijna alle internetaanbieders in Nederland bieden verbindingen aan welke zogenaamd ‘overboekt’ zijn. 

De internetsnelheid die u bereikt voor een belangrijk deel afhankelijk van de snelheid waarop de internetaanbieder het verkeer aan zijn kant kan afhandelen. Als voorbeeld; als een internetaanbieder 20 klanten heeft die allemaal een verbinding van 100 Mbps afnemen, dan is de theoretische maximale belasting 2.000Mbps. Als de internetaanbieder een maximale capaciteit heeft van minder dan die theoretische maximale belasting betekent dat dat u als klant gedurende piekuren (in de praktijk is dat uw werkdag) de beloofde snelheid onmogelijk kunt halen. Infracom zorgt ervoor dat er altijd voldoende bandbreedte is vanuit ons internetknooppunt in ons datacenter zodat dit nooit een bottleneck kan zijn voor het behalen van uw maximale internetsnelheid.

Onze internet referenties

Bram van Loghem

Overtuigd? Bram vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Bram van Loghem op 088 200 9000