Server­beheer

Als sinds 1995 verzorgen wij systeem- en netwerkbeheerdiensten bij een groot aantal zakelijke klanten. Sinds die tijd is er veel veranderd, de afhankelijkheid van systemen is sterk toegenomen, dit vereist een andere benadering. We zien een grote verschuiving van reactief systeembeheer naar proactief onderhoud aan systemen.

Door te kiezen voor Infracom kiest je voor een systeembeheerder die zorgt voor een bedrijfszekere IT omgeving.

Onderhoud op maat

Omdat iedere ondernemer zijn/haar eigen wensen heeft stellen wij graag in goed overleg een systeem- en netwerkbeheer plan inclusief eventueel gewenste gebruikersondersteuning op. Daarnaast onderhouden onze specialisten regelmatig contact met onze klanten en zorgen wij er samen voor dat de systemen altijd goed beheerd worden!

 

Kennis van verschillende omgevingen

Een groeiend aantal ondernemers maakt gebruik van een gevarieerde omgeving van Windows, Linux en Mac apparatuur en software. Door onze mix van specialisten zijn wij in staat om ook deze ondernemers de juiste ondersteuning te bieden.

We beheren en onderhouden natuurlijk ook ons eigen (internet)netwerk, een mix van Linux en Windows en een aantal van onze mensen heeft een zowel zakelijk als hobbymatige voorliefde voor Mac. Een combinatie die zorgt voor verrassend veel kennis, een voorwaarde voor adequate ondersteuning!

Naast diepgaande inhoudelijke kennis beschikken onze specialisten allemaal over een drive om onze klanten iedere dag weer zo goed mogelijk van dienst te zijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat ieder probleem snel en goed kan worden opgelost!

 

Goede hardware

Indien er nieuwe hardware nodig is om de bestaande omgeving uit te breiden of simpelweg omdat de oude hardware niet meer voldoet dan bieden wij altijd een passend advies als het gaat om nieuwe hardware. Vanzelfsprekend bieden wij alleen goede hardware aan waar wij veel ervaring mee hebben en welke afkomstig is van gerenommeerde merken. Een van onze voorkeursmerken is Draytek, bekend vanwege het produceren van kwalitatief hoogwaardige routers voor DSL en glasvezel verbindingen.

Wij zijn officieel Draytek dealer en vanwege onze jarenlange ervaring met deze apparatuur kunnen wij altijd de juiste Draytek oplossing bieden!

 

Proactief beheer

Ook voor servers en systemen geldt dat deze na een bepaalde levensduur aan vervanging toe is. Als wij de apparaten in kwestie beheren houden wij altijd deze levensduur in de gaten en zodra wij de eerste tekenen signaleren van het eind van de levensduur geven wij dit aan. Samen zoeken wij naar een goede oplossing om de apparatuur te upgraden, of misschien geheel te vervangen. Wij leveren alle hardware en software en installeren deze vanzelfsprekend. Ook reparaties aan hardware kunnen wij uitvoeren.

Iedere situatie is anders, maar door jarenlange ervaring en zeer diepgaande inhoudelijke kennis kunnen onze specialisten je ongeacht de situatie altijd voorzien van het juiste advies.