Website laten maken in Emmen

Wil je een professionele website laten maken door websitespecialisten uit Emmen? Dan hoef je niet verder te zoeken en ben je bij Infracom ICT aan het juiste adres. We werken vanuit Emmen en zitten in de oude melkfabriek aan de Ermerweg 88D in Emmen, in de provincie Drenthe. Een website laten maken begint vaak met een goed idee, vervolgens moet je op zoek naar een ICT-partner die je tijdens het gehele traject kan ondersteunen. Uiteraard is het niet nodig wanneer jouw bedrijf in de omgeving van Emmen is gevestigd, dat je de website laat maken bij een internetbedrijf uit Emmen, maar het maakt het wel gemakkelijker. In Emmen houden wij namelijk van persoonlijk contact met onze klanten. En Emmenaren houden van de Drentse nuchterheid.

Want wanneer een website gemaakt is dan begint pas het echte werk. Een website laten maken is niet hetzelfde als een website laten bouwen, maar je moet het meer zien als een website laten ontwikkelen. Het maken van een website is namelijk een proces dat veel aandacht en onderhoud vergt. We helpen je mee bij wat er allemaal bij komt kijken wanneer je de website hebt laten maken als hij eenmaal online staat. Vooraf, tussentijds en na de realisatie van “het websiteproces” komen we graag bij je langs, we zijn gevestigd in Emmen, dus dat is in de buurt. Of we spreken af op ons kantoor aan de Ermerweg op het bedrijventerrein De Oude Melkfabriek. We werken voor veel verschillende soorten bedrijven, binnen en buiten Emmen. Elke klant heeft weer andere wensen. We werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers, zij weten immers meer van hun eigen bedrijf, producten en diensten dan wij en de specialisten van Infracom weten vaak meer over het maken van websites en de onlinetechnieken en delen graag de kennis met jou.

 

Website laten ontwikkelen voor bedrijven in Emmen

Wist je dat een website eigenlijk nooit af is? Een website is een proces dat doorlopend aandacht en onderhoud van je vraagt. Een bedrijf is immers ook nooit “af” en wat dacht van klanten, die hebben ook steeds andere wensen en andere budgetten. Gelukkig kan een website ook steeds beter worden gemaakt. Het beter maken van de vindbaarheid bijvoorbeeld. Wil goed gevonden worden in Emmen of Drenthe, of Noord-Nederland, dan kun je de website heel gericht daarop inrichten. Sommige werkzaamheden aan de website zijn ook prima te doen zonder dat je een internetbedrijf nodig hebt. Wij kunnen je in adviseren of uitleg geven hoe je zelf de website hoog kunt positioneren bij Google bijvoorbeeld.

Een website laten maken is investeren in je bedrijf

Een website laten maken is een investering, waarbij niet de hoogte van de kosten doorslaggevend zijn, maar dat de investering “het maken van de website”, zichzelf terugverdiend. Bij investeringen is een goede voorbereiding erg belangrijk, je wilt immers de kans op een goede afloop zo groot mogelijk wilt maken. 

 

Bereik je doelgroep binnen en buiten regio Emmen!

Een goede website heeft een goede doelstelling nodig. Een goede doelstelling is SMART Specifiek, meetbaar, Acceptabel, Realistische en Tijdsgebonden. Een voorbeeld:

“Eind 2020 willen we 1.000.000 bezoekers hebben, waarvan de helft uit Emmen of regio Emmen komt."

Of deze doelstelling ook voor jou realistisch is, dat af van je bedrijf en de doelgroep. Wanneer je bijvoorbeeld 60 bezoekers per week krijgt uit Noord-Nederland en de helft komt uit Drenthe, waarvan er 15 uit Emmen, en deze worden allemaal klant, dan zijn 100.000.00 bezoekers voor jou misschien helemaal nodig.

 

Geef invulling aan je doelen

Wanneer je de doelen van de (nieuw) te maken website hebt vastgesteld, kun je hier invulling aan gaan geven. Wij helpen je graag mee om de concrete functionaliteiten van de website boven water te krijgen. Je wilt bezoekers bereiken met je website en ze bewegen tot een bepaalde actie. Hiervoor moeten de doelgroepen van tevoren goed en duidelijk worden gedefinieerd, hoe specifieker hoe beter. 

Ook hier weer een voorbeeld: 

“Jonge ouders uit regio Emmen die hun kinderen optimaal willen laten profiteren van onderwijs in de provincie Drenthe. Ze hebben een hoger opleidingsniveau en een relatief hoog inkomen."

Deze omschrijving is prima. Je kunt nog veel verder gaan, maar voor een gemiddelde website is dit voldoende. Het succes van je website hangt af van een goede doelstelling en doelgroep definitie.

Als ICT-bedrijf (internetbedrijf/ webbureau) willen we je graag begeleiden in het hele proces van het begin tot het eind. Van het stellen van doelstellingen tot de online marketing.

We willen als ICT bedrijf (internetbedrijf/ webbureau) graag bij het hele ontwikkelproces van de website van onze klanten betrokken zijn en houden de ontwikkelingen in de gaten om ze van de juiste adviezen te voorzien. 

 

Wil je meer weten over een website laten maken?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. We zitten in Emmen, in Drenthe en zijn ook altijd bereid om bij jou langs te komen.

 

Meer weten en tips over hoe je een website laten maken in deze blogs en pagina’s:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9000