Trots op onze cases

Applicatie voor functionerings-gesprekken

maart 2021
Web

We hebben een applicatie mogen ontwikkelen voor RTV Drenthe. Een applicatie waarmee op een bijzondere en efficiënte manier (functionerings-) gesprekken kunnen worden uitgevoerd in het kader van de duurzame inzetbaarheid van de medewerker. Met tijdelijk encrypted opgeslagen gegevens die automatisch worden verwijderd, digitaal ondertekenen en zonder opgeslagen inlogaccounts in…

Applicatie voor functionerings-gesprekken

Beleef een unieke ervaring!

maart 2021
Web

Hoe hou jij jullie klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Door corona kan dat niet zoals de voorgaande jaren. Je kunt geen “normale” klantendagen organiseren, fabrieksrondleidingen geven, op beurzen staan of bezoekers ontvangen in de showroom.

Beleef een unieke ervaring!

Sportbedrijf Raalte

augustus 2020
Web

Hoe de 50.000 bezoekers per jaar hun weg vinden op de website van Sportbedrijf Raalte!  Sportbedrijf Raalte heeft een website met heel veel pagina’s en verschillende doelgroepen. Toch is het gelukt om de website eenvoudig, gebruikersvriendelijk en succesvol te maken.

Sportbedrijf Raalte

Lot’s Channel: website voor 2 doelgroepen

juni 2020
Web

Lot’s Foundation kwam bij ons met het idee om een eigen website op te richten om kinderen op een ‘speelse’ manier kennis te laten maken met kinderrechten. De website van Lot’s Channel is gemaakt voor kinderen en voor scholen. De vraag aan ons was of wij de website van Lot’s Channel konden ontwerpen en ontwikkelen.

Lot’s Channel: website voor 2 doelgroepen