Trots op onze cases

Sportbedrijf Raalte

Web

Hoe de 50.000 bezoekers per jaar hun weg vinden op de website van Sportbedrijf Raalte!  Sportbedrijf Raalte heeft een website met heel veel pagina’s en verschillende doelgroepen. Toch is het gelukt om de website eenvoudig, gebruikersvriendelijk en succesvol te maken.

Lot’s Channel: website voor 2 doelgroepen

Web

Lot’s Foundation kwam bij ons met het idee om een eigen website op te richten om kinderen op een ‘speelse’ manier kennis te laten maken met kinderrechten. De website van Lot’s Channel is gemaakt voor kinderen en voor scholen. De vraag aan ons was of wij de website van Lot’s Channel konden ontwerpen en ontwikkelen.

Het gemak van alle ICT onder één dak

Cloud VoIP Internet Systeembeheer

Leadax heeft gekozen voor het gemak van full service. Alle ICT onder één dak, één aanspreekpunt en alle diensten op elkaar afgestemd. Leadax, de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood, alleen is het lichter, goedkoper en heeft geen schadelijke effecten op gezondheid en milieu.

Website met een Live Chat

Web

Voor onze klant Maatschappelijk Welzijn Coevorden hebben we een chatfunctie geimplementeerd in de website. Voor hun een ideale en veilige manier om tegen lage kosten in contact te zijn met hun clienten. Is een chatfunctie voor jou ook een oplossing?