Trots op onze cases

Het gemak van alle ICT onder één dak

Cloud VoIP Internet Systeembeheer

Leadax heeft gekozen voor het gemak van full service. Alle ICT onder één dak, één aanspreekpunt en alle diensten op elkaar afgestemd. Leadax, de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood, alleen is het lichter, goedkoper en heeft geen schadelijke effecten op gezondheid en milieu.

Website met een Live Chat

Web

Voor onze klant Maatschappelijk Welzijn Coevorden hebben we een chatfunctie geimplementeerd in de website. Voor hun een ideale en veilige manier om tegen lage kosten in contact te zijn met hun clienten. Is een chatfunctie voor jou ook een oplossing?

VoIP telefonie voor Café Restaurant

Web VoIP Internet

Infracom is al 4 jaar ICT-leverancier op het gebied van Internet, telefonie en website voor Café Restaurant De Ysbreeker in Amsterdam. De Ysbreeker heeft hierdoor één aanspreekpunt voor alle ICT diensten. Er is meer zekerheid ontstaan, zowel met betrekking tot de vaste kosten als zekerheid bij het oplossen van eventuele problemen door de supportafdeling.

Custom Expo in de Cloud

Cloud VoIP Internet Systeembeheer

Custom Expo & Interior uit Emmeloord is een ambitieus interieur- en standbouwbedrijf dat zich op zowel bedrijven als particulieren richt. Door de aanschaf van een nieuw ERP-systeem waren ze genoodzaakt om de ICT aan te passen. Infracom heeft een Cloudoplossing gerealiseerd.