Trots op onze cases

Maatwerk-applicatie ontwikkelen in fases

april 2022
Software

Voor Doen Uitzendorganisatie BV hebben we een maatwerk applicatie ontwikkeld, die stapsgewijs is/wordt ontwikkeld en per stap(je), in gebruik wordt genomen. Op deze manier kunnen de medewerkers van Doen! direct testen hoe de applicatie werkt, de voordelen ervan gebruiken en de nieuwe wensen kenbaar maken.

Maatwerk-applicatie ontwikkelen in fases

De ambachtelijke online bakkerij sinds 1991!

maart 2022
Web

Al jaren zijn wij trotse webshop-partner van Bakkerij Kalkdijk. Bakkerij Kalkdijk is een ambachtelijke brood en banketbakkerij, opgericht in Dalen met twee bakkerswinkels en 7 afhaalpunten en sinds 2009 de eerste ambachtelijke bakkerij in Nederland met een webshop waar 24 uur per dag online besteld kan worden. Lees hoe Kalkdijk Bakkerij zich richt op haar online doelgroep!

De ambachtelijke online bakkerij sinds 1991!

EFRO voor: Beguestlisted!

mei 2021
Software

We gaan een innovatieve softwareapplicatie ontwikkelingen voor accommodatieaanbieders volgens het privacy by design principe. Een reserveringstool, waarmee eenvoudig het nachtregister wordt bijgehouden volgens de AVG-regels. Gasten die komen overnachten kunnen digitaal inchecken en met een identiteitsdocument.

EFRO voor: Beguestlisted!

Applicatie voor functionerings-gesprekken

maart 2021
Software

We hebben een applicatie mogen ontwikkelen voor RTV Drenthe. Een applicatie waarmee op een bijzondere en efficiënte manier (functionerings-) gesprekken kunnen worden uitgevoerd in het kader van de duurzame inzetbaarheid van de medewerker. Met tijdelijk encrypted opgeslagen gegevens die automatisch worden verwijderd, digitaal ondertekenen en zonder opgeslagen inlogaccounts in…

Applicatie voor functionerings-gesprekken