Trots op onze cases

EFRO voor: Beguestlisted!

mei 2021
Web

We gaan een innovatieve softwareapplicatie ontwikkelingen voor accommodatieaanbieders volgens het privacy by design principe. Een reserveringstool, waarmee eenvoudig het nachtregister wordt bijgehouden volgens de AVG-regels. Gasten die komen overnachten kunnen digitaal inchecken en met een identiteitsdocument.

EFRO voor: Beguestlisted!

Applicatie voor functionerings-gesprekken

maart 2021
Web

We hebben een applicatie mogen ontwikkelen voor RTV Drenthe. Een applicatie waarmee op een bijzondere en efficiënte manier (functionerings-) gesprekken kunnen worden uitgevoerd in het kader van de duurzame inzetbaarheid van de medewerker. Met tijdelijk encrypted opgeslagen gegevens die automatisch worden verwijderd, digitaal ondertekenen en zonder opgeslagen inlogaccounts in…

Applicatie voor functionerings-gesprekken

Beleef een unieke ervaring!

maart 2021
Web

Hoe hou jij jullie klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Door corona kan dat niet zoals de voorgaande jaren. Je kunt geen “normale” klantendagen organiseren, fabrieksrondleidingen geven, op beurzen staan of bezoekers ontvangen in de showroom.

Beleef een unieke ervaring!

Sportbedrijf Raalte

augustus 2020
Web

Hoe de 50.000 bezoekers per jaar hun weg vinden op de website van Sportbedrijf Raalte!  Sportbedrijf Raalte heeft een website met heel veel pagina’s en verschillende doelgroepen. Toch is het gelukt om de website eenvoudig, gebruikersvriendelijk en succesvol te maken.

Sportbedrijf Raalte