Laatste nieuwtjes

15 November 2022
Cloud

In Nederland moeten persoonsgegevens worden beschermd. Dit geldt ook voor landen binnen de Europese Unie (EU). Alle lidstaten moeten zich houden aan deze AVG-wetgeving. Wat veel bedrijven niet weten is dat ze door gebruik te maken van bepaalde cloud diensten, ongemerkt de data opslaan in landen buiten de EU. Hoe veilig is dat voor de data en mag dat juridisch wel?

Privacy en wetgeving. Waar wordt jouw data opgeslagen?

15 November 2022
Algemeen

Kevin is Lead Developer en werkt dagelijks met veel plezier aan complexe maatwerksystemen en koppelingen. Door het ontwikkelen van slimme software afgestemd op de processen van de klant, geven we de klant meer vrijheid om succesvol te kunnen ondernemen.

Maak kennis met Kevin Bennink

26 October 2022
Web

Vaak krijgen we vragen over hoe groot een afbeelding moet zijn voor een website, zodat de website niet te traag wordt en de afbeelding niet te pixelachtig. Hoeveel pixels, MB’s, DPI’s zijn goed? En is een .JPG of .PNG beter?

Hoe groot mag een afbeelding zijn voor je website?

26 October 2022
Cloud Web

POP3 en IMAP zijn twee manieren om een e-mailadres toe te voegen in een e-mailprogramma, maar wat is nu precies het verschil? Het grootste verschil tussen deze twee protocollen is dat de e-mail wel of niet bewaard blijft op de server, maar wat is voor jou de beste keuze?

Wat is het verschil tussen POP3 en IMAP?