Laatste nieuwtjes

20 juli 2021
Algemeen

Geoffrey helpt bedrijven met het zoeken naar de best passende ICT-oplossing op het gebied van Internet, telefonie, systeembeheer, netwerkbeheer en cloudoplossingen. Hiermee krijgen klanten meer vrijheid om zich te richten op hun eigen onderneming. Hij draagt hiermee bij aan het succes van onze klanten.

Maak kennis met Geoffrey van der Veen

06 juli 2021
Cloud Web Internet Software Systeembeheer

We vertellen de laatste tijd veel over de gevaren van kwetsbaarheden in software en hoe internetcriminelen hiervan gebruik kunnen maken. Als je denkt dat dit ver van je bed is, dan heb je het mis! Op vrijdag 2 juli zijn er wereldwijd veel bedrijven getroffen door een ransomware-aanval, waarbij computers en servers (systemen) onbruikbaar zijn gemaakt door software die de data heeft versleuteld

Is je computer gegijzeld?

06 juli 2021
Algemeen

Wil jij ook onderdeel zijn van ons team en zorgen voor een breed en volledig op elkaar afgestemde ICT-dienstverlening op de gebieden: cloud, telefonie, internet, software, systeembeheer en web? We hebben op dit moment twee openstaande vacatures.

Join the team!

02 juli 2021
Algemeen Cloud Systeembeheer

Op vrijdag 2 juli rond 18:00 Nederlandse tijd werd duidelijk dat Kaseya remote management software te maken heeft met een infectie van ransomware. Later afgelopen weekend werd duidelijk dat systemen van vele bedrijven wereldwijd door deze ransomware zijn getroffen.

Kaseya kwetsbaarheden