Laatste nieuwtjes

11 mei 2022
Cloud Web Internet Software Systeembeheer

Zorg dat je goed bent voorbereid op cyber risico’s! Een ransomware aanval kan je bedrijf om zeep helpen. Onlangs moest een Amerikaanse hogeschool zijn deuren voorgoed sluiten na een ransomware aanval. Hoe zit het met de veiligheid van jouw data en systemen?

Ransomware is een bedreiging voor je bedrijf!

26 april 2022
Algemeen

Lucas helpt klanten met het digitaliseren van processen. Hij is de verbinding tussen de klant en de techniek. Daarnaast houdt hij, net als veel andere IT-ers, van een potje gamen. Voor degenen die hem nog niet kennen of nieuwsgierig zijn naar wat Lucas bij ons doet, laten we je hem graag beter kennen.

Maak kennis met Lucas Beijers

13 april 2022
Cloud Web Software

Mocht je van plan zijn om te gaan digitaliseren, dan is nu het juiste moment. Provincie Drenthe ondersteunt MKB-ondernemers bij de aanschaf en implementatie van digitaliseringen toepassingen.  Deze Digitaliseringsvoucher Drenthe is een subsidie van maximaal €3.000,- en 50% van de kosten. 

Digitaliserings-voucher voor de Drentse MKB-er!

12 april 2022
VoIP

In de blog over 3G stopt ermee, leek het misschien of alles begon met 2G, maar dat is zeker niet het geval. 1G heeft ook gewoon bestaan. Sinds begin jaren '80 is er ongeveer iedere 10 jaar een nieuwe standaard bijgekomen. Daarom even alle Generaties mobiele telefonie op een rijtje.

Alle G-feitjes op een rij