Laatste nieuwtjes

20 februari 2024

We leven in een tijdperk van technologische vooruitgang met frequente upgrades en vernieuwingen. Toch is er een nieuwe trend als het gaat om de levensduur van onze geliefde gadget: het langer behouden van je mobiele telefoon. Hoe kun je er zelf voor zorgen dat je de levensduur van je telefoon verlengt?

Hoe verleng je de levens­duur van je smartphone?

20 februari 2024

Onlangs was het de jaarlijkse Data Privacy Dag. Wij vinden dat je hier niet alleen één dag bij stil moet staan, maar altijd! Toch gaat het de laatste tijd vaak mis met de privacy van klanten en medewerkers bij MKB-bedrijven, met een groot risico op datalekken. Bescherming van data is niet alleen een kwestie van respect voor privacy, maar ook een juridische eis!

Wat kan er mis gaan met Data Privacy?

06 februari 2024

We introduceren met trots onze nieuwe online helpdesk, speciaal ontworpen om jullie ervaring met Infracom nóg beter te maken. Na een testfase met enkele klanten, zijn we blij om te melden dat de reacties erg positief waren. Niet alleen werden de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid gewaardeerd, maar we ontvingen ook waardevolle suggesties voor nieuwe helpdesk artikelen.

Goed nieuws voor onze klanten!

06 februari 2024

De eerste website van een organisatie is vaak als een digitale folder, een online visitekaartje, waarmee je online "aanwezig" bent. Een tweede website is al dynamischer, met regelmatig geüpdatete nieuws- en dienstenpagina's. De derde website is meestal al meer gericht op interactie met bezoekers. Maar wat verandert er als je toe bent aan de 4e website?

Heb jij een vraag­gestuurde website?