Laatste nieuwtjes

Join the team!

11 mei 2021
Algemeen

Wil jij ook onderdeel zijn van ons team en zorgen voor een breed en volledig op elkaar afgestemde ICT-dienstverlening op de gebieden: cloud, telefonie, internet, software, systeembeheer en web? We hebben op dit moment twee openstaande vacatures.

Join the team!

Phishing mail

11 mei 2021
Internet Systeembeheer

Phishing betekent in het Engels letterlijk “vissen” of “hengelen”, maar wanneer je het tegenkomt in de ICT, dan gaat het om een vorm van internetfraude. Met deze vorm van internetfraude worden je persoonsgegevens gestolen en kunnen internetcriminelen geld van je rekening halen of betalingen doen vanuit jouw naam! Voorkom dat dit gebeurt en onderneem actie!

Phishing mail

Spam e-mails in omloop

04 mei 2021
Web Internet

Graag brengen we je ervan op de hoogte dat er weer erg veel spam verstuurd wordt. Tegenwoordig is het krijgen van spam normaal en besteden we daar weinig aandacht aan. Toch kan het voorkomen dat je even niet goed oplet en per ongeluk op een verkeerde link klikt.

Spam e-mails in omloop

Pas op voor CryptoLockers!

30 april 2021
Cloud Systeembeheer

Door een CryptoLocker kunnen alle bestanden, inclusief alle back-ups verloren gaan. Stel je voor, je bent alle klantgegevens, productgegevens, personeelsgegevens, offertes, brieven, facturen, handleidingen en afbeeldingen kwijt. Dat is een ramp voor elke organisatie. Hoe werken CryptoLockers en hoe kun je ze voorkomen?

Pas op voor CryptoLockers!