Laatste nieuwtjes

25 juni 2024

Verzamel jij data van je website bezoekers? Je bent verplicht om dan rekening te houden met de cookievoorkeuren van je bezoekers. Zonder toestemming mag je niet alle data verzamelen. Als je de toestemmingsmode niet op de juiste manier hebt geregeld, heeft dat gevolgen voor de gegevens in Analytics en voor je Google Ads campagnes.

Ben jij klaar voor Google Consent Mode V2?

25 juni 2024

Responsive website designs zorgen ervoor dat de gebruikers van verschillende apparaten een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring krijgen. Vroeger werden websites vooral bekeken op een desktop of laptop met ongeveer hetzelfde beeldscherm formaat. Tegenwoordig hebben we heel veel soorten apparaten waar we een website op kunnen bekijken. Een responsive website zorgt ervoor dat dit mogelijk is.

Wij maken responsive websites

24 juni 2024

Google Analytics 4 is de opvolger van Universal Analytics. Vanaf 1 juli 2023 verwerkt deze oude versie van Analytics al geen nieuwe gegevens meer. Hoewel de meesten dit al weten, willen we graag toch nog een laatste keer benoemen dat vanaf 1 juli 2024 ook de historische data van Google Universal Analytics wordt verwijderd.

Google Analytics 4 vervangt Universal Analytics

11 juni 2024

Iemand die nauw met je samenwerkt, die je assisteert en controleert. Als een tweede piloot aan boord van een vliegtuig? JA! Dat kun je hebben door gebruik te maken van Microsofts Co-Pilot, sinds mei 2024 ook in het Nederlands! Heb je er al mee gewerkt?

Heb jij een Co-Piloot?