Laatste nieuwtjes

21 maart 2023
Web Software

Je hoort steeds vaker over ChatGPT, maar wat is het precies en wat kun je er mee doen? ChatGPT is een AI-model ontwikkeld door OpenAI dat gebruik maakt van deep learning algoritmen om menselijke taal te begrijpen en te genereren. Je kunt ChatGPT gebruiken om vragen te stellen, suggesties te krijgen en gesprekken te voeren.

Is ChatGPT iets voor mij?

07 maart 2023
Web Software Systeembeheer

Niet alleen ICT-bedrijven hebben te maken met ICT-systemen, netwerken en data. Elk bedrijf gebruikt (online) software en heeft (privacygevoelige) data die beschermd moet worden. Elke organisatie loopt het risico om te worden gehackt. Weet jij of de computersystemen, website, webwinkel of netwerk in jullie organisatie goed zijn beveiligd?

Elk bedrijf kan gehackt worden!

21 februari 2023
Web

Het aantal aanvragen, reserveringen, inschrijvingen of bestellingen via je website verhogen zonder veel technische aanpassingen. Dat wil jij toch ook? Je website verbeteren, zodat potentiële klanten sneller overtuigd raken van jouw product of dienst. Begeleid bezoekers naar een aankoop met de principes van “online persuasion”.

Verleid je bezoekers!

21 februari 2023
Web Internet

Hoe gaat dat nu eigenlijk, zo’n webwinkel bouwen? Wat komt er allemaal bij kijken bij het opstarten van een nieuwe webshop? De eerste stap is het kiezen van een goede domeinnaam. De keuze van een goede domeinnaam is medebepalend voor het succes van je webwinkel. Maar hoe kies je een goede domeinnaam? In deze blog geef ik je 8 tips waar je rekening mee kunt houden.

Wat is een goede domeinnaam voor mijn webwinkel?