Laatste nieuwtjes

12 oktober 2021
Web

Kleuren hebben betekenissen en kunnen impact hebben op bezoekers van een website. Verschillende kleurencombinaties leiden tot verschillende (emotionele en mentale) reacties. Hoe wil je gezien worden als organisatie en hoe kun je dat met kleur overbrengen? Welke kleuren passen het beste op de website van jouw organisatie?

Het effect van kleuren op je website

28 september 2021
Algemeen

De certificering houdt in dat we procesmatig hebben beschreven hoe wij met data en onze ICT-infrastructuur omgaan, zodat deze veilig en stabiel is én blijft. Deze standaard is op basis van de internationale norm voor informatiebeveiliging ISO 27001.

Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

28 september 2021
Algemeen

Bouke werkt sinds begin 2020 bij Infracom en beheert als IT-specialist zowel onze eigen systemen als die van onze klanten. Als je belt met de supportafdeling in Zwolle, dan krijgt je vaak Bouke aan de telefoon, want hij vindt het leuk om klanten te helpen en te adviseren met hun ICT vraagstukken.

Maak kennis met Bouke Visser

14 september 2021
Internet

De gemiddelde levertijd van glasvezel ligt rond de 16 weken. Wanneer je naar een ander pand gaat verhuizen of tijdelijk elders moet werken, of in afwachting bent van glasvezel, dan is de kans groot dat er geen internetverbinding is. Zonder internet staat je bedrijf stil. Wat kun je doen als je toch wilt door kunnen blijven werken in de Cloud? Dan ga je voor een snel te realiseren flexibele internetoplossing met 4G!

Tijdelijk zakelijk internet met 4G