Laatste nieuwtjes

23 mei 2023
Software Systeembeheer

Heb je data, dan heb je inzicht, maar alleen als je de waarde van de data goed benut. Waar staat alle data? In één systeem of wordt deze opgeslagen in meerdere systemen (web- en softwareapplicaties)? Praten deze applicaties met elkaar en zijn er tools om de data goed te kunnen lezen?

Ik wil een datagedreven organisatie

23 mei 2023
Software

Als je de data die je verzamelt wilt gebruiken om slimmer te kunnen werken, dan moet je er wel vanuit kunnen gaan dat de data betrouwbaar is. Hoe zit het met de betrouwbaarheid van jouw gegevens?

Data integriteit, vertrouw je op je eigen data?

09 mei 2023
Cloud Software Systeembeheer

Vorige week was het Wereld Wachtwoord Dag, dus staan we graag weer even stil bij een goed wachtwoordbeleid. We kunnen voor onze klanten er nog zo goed voor zorgen dat systemen goed beveiligd en up-to-date zijn, de eigen medewerkers blijven vaak de zwakste schakel. Daarom doet elk bedrijf en elke organisatie er goed aan om een eigen wachtwoordbeleid te hebben!

ICT-security: wachtwoordbeleid

09 mei 2023
Web

Web 3.0 gaat je leven veranderen! Web 3.0 is de opkomende 3ᵉ generatie websites met als doel het internet nog slimmer en nog meer verbonden te maken. Een website die je écht begrijpt.

Web 3.0 – Een website die jou écht begrijpt