Laatste nieuwtjes

12 juli 2022
Cloud

Als je in de Cloud werkt, dan zijn je bestanden en de software die je gebruikt niet op je eigen computer opgeslagen, maar bij het bedrijf die de cloudomgeving aanbiedt. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van één werkplek, maar kun je vanaf elk apparaat met een internetverbinding inloggen op je cloudwerkplek. Je kunt dus gemakkelijk thuis werken, of ergens onderweg.

Wat is de cloud?

12 juli 2022
Cloud Systeembeheer

Elk bedrijf loopt het risico op een cyberaanval. Gevoelige bedrijfs- en persoonsgegevens kunnen hierbij worden “gelekt”. Jouw bedrijfsinformatie wil je op een veilige plek hebben opgeslagen. Uiteraard wil je deze het liefst zelf beheren, toch is het veiliger om je gegevens op te slaan in een cloudomgeving bij een extern datacenter. Wat weet je eigenlijk van het datacenter waar jij in de cloud werkt?

Is jouw data veilig in een datacenter

29 juni 2022
Cloud Software Systeembeheer

Je gaat bijna op vakantie, wat doe je dan met je e-mail? Reageer je minder vaak en snel als normaal? Of zet je de e-mail uit en beantwoord je deze pas als je weer terug bent? In beide gevallen is het prettig voor je klanten dat ze een reactie krijgen als ze je mailen. Dit kan met een auto-reply bericht. Maar wat is een goede auto-reply tijdens je vakantie?

Wat is een goede auto-reply tijdens je vakantie?

29 juni 2022
Internet

Stel, je bent op vakantie, maar wil toch graag in de Cloud werken en gebruikt de wifi van het hotel. Zorg er dan voor dat je altijd een beveiligde verbinding gebruikt!

Veilig werken op de wifi van het hotel?