Een veilige website

Een veilige website is natuurlijk belangrijk.

Om dit te garanderen kunnen wij u verschillende SSL certificaten aanbieden zodat u ook een 'https' website aan kunt bieden aan uw bezoekers. Naast hogere veiligheid past een SSL certificaat ook in uw online marketing strategie. Een https website zorgt er namelijk ook voor dat uw website beter gevonden wordt door Google, en het biedt uw bezoekers natuurlijk vertrouwen. Wij geven u graag advies over welk type certificaat het beste past bij uw website!

HTTPS - SSL 

Een goed beveiligde website is een website die gebruik maakt van een SSL-verbinding. Dit kun je zien wanneer er in de adresbalk een extra S staat: https:// i.p.v. http//. De extra S staat voor Secure, wat veilig betekent. HTTPS (HyperText Transfer Protocol Secure) heeft als doel een veilige uitwisseling van gegevens. 
 
In de adresbalk, voor het internetadres zie je een slotje, dit geeft ook aan dat het om een beveiligde verbinding gaat. De gegevens die op deze website worden ingevuld door de websitebezoekers, worden versleuteld verstuurd van de computer of tablet naar de webserver.


SSL is vertrouwd

Voor een SSL-verbinding is een SSL-certificaat nodig. Je kunt op het slotje klikken, daar staat “de verbinding met deze site is privé”. Ook kun je hier certificaat informatie vinden met o.a. de identiteitsgegevens van de website eigenaar.

Het is belangrijk dat een website veilig is voor bezoekers, maar het is vanaf nu ook belangrijk voor de vindbaarheid van een website bij Google. Google gaat in zijn zoekresultaten meewegen of websites de beveiligde HTTPS-verbinding gebruiken.