• Cloud

ONTDEK ONZE CLOUD OPLOSSINGEN

Breng de volledige mogelijkheden van de cloud binnen handbereik met ons portfolio van cloud oplossingen! Met de Infracom cloud oplossingen bieden wij u betrouwbare, snelle en altijd bereikbare diensten die u, onafhankelijk van het gebruikte apparaat kunt gebruiken zolang u verbonden bent met internet. 

 

Uw eigen cloud omgeving

Wij bouwen voor onze klanten eigen private cloud omgevingen die precies zijn afgestemd op hun wensen. Het begint met een bureablad in de cloud zodat uw medewerkers onafhankelijk van lokale hardware altijd kunnen werken. Naar wens installeren wij de volledige Microsoft Office pakketten (Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access) en stellen wij Hosted Exchange e-mail voor u in. Daarnaast is het mogelijk om software van derden te installeren in uw eigen cloud omgeving. Denk daarbij aan uw boekhoudingspakket van bijvoorbeeld Unit4, of natuurlijk uw Prima software of maatwerk software!

 

Ongekende flexibiliteit

Werken in de cloud naast onbeperkt op- en afschalen ook nog eens heel snel aanpasbaar. Of het nu gaat om meer of minder werkplekken, extra functionaliteit in de vorm van nieuwe software, alles is mogelijk en op zeer korte termijn. Daarnaast betekent werken in de cloud betalen naar gebruik. Of het nu gaat om de cloud werkplekken, back-up, hosted exchange e-mail of een van onze andere cloud diensten; u betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, zonder langdurige contracten en met onbeperkt op- en afschalen. Zo hoeft u geen hardware aan te schaffen die berekend is op toekomstige groei; u betaalt pas wanneer u capaciteit echt gebruikt.

 

Uw data altijd veilig

Al onze cloud diensten draaien in ons eigen datacenter in Amsterdam op hoogwaardige hardware, zo weet u dat uw data altijd veilig in Nederland blijft. Back-up regelen wij voor u, net als noodstroom en het up-to-date houden van de hardware waar uw diensten op draaien. Zo weet u zeker dat uw data altijd veilig is en uw mensen altijd aan het werk kunnen!

  • Locatie onafhankelijk

    Zolang u een internetverbinding heeft zijn al uw diensten bereikbaar, ideaal voor het nieuwe werken!

  • Gemakkelijk op- en afschalen

    U betaalt naar gebruik; wat niet nodig is zegt u op, en als u de volgende maand meer nodig heeft is dat vaak dezelfde dag nog geregeld

  • Altijd veilig in ons eigen datacenter

    Infracom beschikt over een eigen datacenter in Amsterdam, uw data is dus altijd veilig

Cloud

Geen omkijken meer naar lokale hardware, geen hoge investeringen meer, uw software altijd up-to-date, maximale flexibiliteit, en alleen betalen voor wat u gebruikt? Breng uw bedrijf naar de Cloud! Uw mensen kunnen altijd bij hun werk en bestanden, dus kunnen met een cloud omgeving hun productiviteit te maximaliseren! 

Cloud