Werken in de Cloud

Werken in de Cloud betekent altijd en overal zorgeloos kunnen werken op mobiel, tablet, laptop en desktop. 

Als je in de Cloud werkt, wil je ook dat alle gegevens en informatie veilig wordt opgeslagen. Werk je in de Cloud via Infracom, dan kun je er vanuit gaan dat alles veilig van en naar de Cloud wordt verstuurd en hoef je niet bang te zijn voor datalekken.

Jouw data in de Cloud

Een eigen private Cloud wordt precies afgestemd op jouw organisatie. De medewerkers binnen je organisatie krijgen een bureaublad in de Cloud, net zoals ze gewend zijn en kunnen altijd en overal werken zonder dat ze afhankelijk zijn van lokale hardware. De volledige Microsoft Office pakketten kunnen worden geïnstalleerd evenals overige programma's, bijvoorbeeld boekhoudpakketen of maatwerk software.

Wil je zeker weten of de programma’s die in jouw organisatie worden gebruikt, ook zullen werken in de Cloud? Vraag het aan onze specialisten.

 

Flexibel en duidelijkheid

Werken in de Cloud kan perfect aangepast worden op jouw organisatie. Of het nu gaat om meer of minder werkplekken, extra functionaliteit in de vorm van nieuwe software, alles is mogelijk en op zeer korte termijn.

Werken in de cloud betekent betalen naar gebruik. Of het nu gaat om de cloud werkplekken, back-up, hosted exchange e-mail of een van onze andere cloud diensten; je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, zonder langdurige contracten en kunt het onbeperkt laten aanpassen. Zo hoef je geen hardware aan te schaffen die berekend is op toekomstige groei; je betaalt pas wanneer je de capaciteit ook echt gebruikt.

 

Je data altijd veilig!

Al onze cloud diensten draaien in ons eigen datacenter in Amsterdam op hoogwaardige hardware. Zo weet je dat je data altijd veilig in Nederland blijft. We verzorgen het gehele pakket: back-ups, noodstroom bij eventuele stroomuitval en het up-to-date houden van de hardware waar je diensten op draaien.

Zo weet je zeker dat jullie data altijd veilig is en de werknemers altijd aan het werk kunnen!

Klanten vertellen

Klanten vertellen

Praktisch en to the point

Door het leveren van maatwerk en het klantgericht denken van Infracom, is er een CRM applicatie gebouwd die voor ons als team praktisch en to the point is. Geen functionaliteiten die voor onnodige ballast en onduidelijkheid zorgen, maar op maat ontwikkeld, waarbij de mogelijkheden voor de toekomst in feite oneindig zijn. Omdat de kosten altijd voor de baten gaan, bepalen we zelf als klant het hoe en wanneer van dit project.

Meer weten over cloud oplossingen?

Bel Ernst Quint op 088 200 9000