Netwerk-beheerder

Al sinds 1995 verzorgen wij systeem- en netwerkbeheerdiensten bij een groot aantal zakelijke klanten.

Sinds die tijd is er veel veranderd, de afhankelijkheid van een netwerk is sterk toegenomen, dit en het sterk toegenomen aantal apparaten in moderne netwerken vereist een andere benadering als het gaat om netwerkbeheer.

Kennis van verschillende apparatuur en omgevingen

Omdat wij netwerken van verschillende klanten en bedrijfsverzamelgebouwen beheren en ook onze eigen datacenteromgeving hebben wij door de jaren heen veel kennis opgedaan van zowel simpele als complexe netwerkomgevingen. De vereisten van het structureren en reguleren van netwerkverkeer in grote omgevingen, splitsen van de verschillende benodigde wifi netwerken in gastnetwerken en 'eigen' netwerken, en natuurlijk optimaliseren van de snelheid.

 

Goede hardware

Goede hardware is hierin natuurlijk belangrijk. Wij voorzien graag van goede switches, routers en bekabeling (voor grotere bekabelingsprojecten werken wij met partners uit de installatiebranche).

Indien er nieuwe hardware nodig is om de omgeving uit te breiden of simpelweg omdat de oude hardware niet meer voldoet dan bieden wij altijd een passend advies. Vanzelfsprekend bieden wij alleen goede hardware aan waar wij veel ervaring mee hebben en welke afkomstig is van gerenommeerde merken.

 

Proactief beheer

Ook voor netwerken geldt dat deze na een bepaalde levensduur aan vervanging of een grondige update toe zijn. Als wij de apparaten in kwestie beheren houden wij altijd deze levensduur in de gaten en zodra wij de eerste tekenen signaleren van het eind van de levensduur geven wij dit aan.

Samen zoeken wij naar een goede oplossing om de apparatuur te upgraden, of misschien geheel te vervangen. Wij leveren alle hardware en software en installeren deze vanzelfsprekend.

Ook reparaties aan hardware kunnen wij uitvoeren. Iedere situatie is anders, maar door jarenlange ervaring en zeer diepgaande inhoudelijke kennis kunnen onze specialisten je, ongeacht de situatie altijd voorzien van het juiste advies!