Netwerk­beheer

Al sinds 1995 biedt Infracom professionele systeem- en netwerkbeheer diensten aan bij een groot aantal zakelijke klanten. In al die jaren hebben we gezien hoe netwerken en technologie veranderden.

Omdat we steeds meer op netwerken en apparaten vertrouwen, moeten we slim omgaan met hoe we die beheren.

Diepgaande kennis van netwerkomgevingen

Bij Infracom beheren we netwerken voor verschillende klanten en bedrijfsverzamelgebouwen, inclusief onze eigen datacenter omgeving. Dit heeft ons waardevolle kennis opgeleverd over zowel eenvoudige als complexe netwerkomgevingen. Of het nu gaat om het reguleren van netwerkverkeer, het scheiden van wifi-netwerken, of het optimaliseren van snelheid; wij hebben de expertise!

 

Hoogwaardige hardware 

Bij efficiënt netwerkbeheer is kwalitatieve hardware van essentieel belang. Als gespecialiseerd ICT-bedrijf voorzien wij in topkwaliteit switches, routers en bekabeling. Voor grootschalige bekabeling projecten werken we nauw samen met gerenommeerde partners in de installatiebranche. 

Als er behoefte is aan nieuwe hardware vanwege uitbreiding of omdat de huidige apparatuur niet meer voldoet aan de eisen, staan wij altijd klaar met deskundig advies. Bovendien bieden wij uitsluitend hardware van vooraanstaande merken aan waarin we een ruime expertise hebben opgebouwd.

 

Proactief netwerkbeheer en onderhoud

Net als alle technologie hebben ook netwerken een beperkte levensduur. Als netwerkbeheerders houden we nauwlettend de levenscyclus in de gaten. Zodra we de eerste tekenen van veroudering signaleren, nemen we proactieve maatregelen. 

Samen zoeken we naar de beste oplossing om de apparatuur te upgraden of mogelijk volledig te vervangen. Wij verzorgen de levering en installatie van alle benodigde hardware en software. Netwerkbeheer is nog nooit zo naadloos en geavanceerd geweest!

 

Netwerk reparaties en deskundig advies

Naast het onderhouden en beheren van je netwerk bieden we ook reparatiediensten voor hardware. Iedere situatie is uniek, maar dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen onze specialisten altijd het juiste advies geven, ongeacht de situatie. Wij zijn er om te zorgen dat jouw netwerk soepel en efficiënt blijft functioneren.