• VOIP

VOIP

Heeft u al kennis gemaakt met de grenzeloze mogelijkheden van VoIP? U heeft geen dure telefooncentrale meer nodig en betaalt naar gebruik. Dat betekent dat u geen grote investeringen meer hoeft te doen en uw centrale niet meer hoeft te beheren en uit te breiden. Daarnaast is alle functionaliteit die voorheen alleen voor grote bedrijven was weggelegd is nu bereikbaar voor iedereen! Door middel van kleine uitbreidingen op uw centrale kunt u per direct beschikken over nieuwe functionaliteit als wachtrijen, monitoring software, keuzemenu’s, vast-mobiel integratie, wachtmuziek, nachtschakeling en ga zo maar door.

 

Altijd bereikbaar

Wij zorgen ervoor dat u met telefonie via internet altijd bereikbaar bent. In overleg met u adviseren wij altijd om uw telefonie verkeer via een aparte verbinding te laten lopen of om bandbreedte hiervoor te reserveren. Daarnaast integreren wij verbindingen voor telefonie standaard in ons IP-VPN zodat u altijd kunt rekenen op hoge gesprekskwaliteit. Wilt u buiten kantoortijd ook bereikbaar blijven? Dan zorgen wij ervoor dat mensen die uw vaste nummer bellen bij een of meerdere van uw mobiele toestellen uitkomen, zonder dat de beller dit merkt. Wilt u juist buiten kantoortijd niet bereikbaar zijn? Dan hebben wij voor u een nachtschakeling die gekoppeld is aan een tijdsschema, zodat u nooit meer hoeft te onthouden om de voicemail aan te zetten.


Broadsoft is de basis

Onze VoIP oplossing is gebaseerd op het Broadsoft platform, dit zelfde platform wordt ook gebruik door veel bekende (grote) telecom bedrijven en geldt als ‘state of the art’ in de branche. De uitstekende kwaliteit, schaalbaarheid en brede inzetbaarheid maken dit Broadsoft tot de beste keuze voor iedere ondernemer. Of u 2 of 200 toestellen wilt aansluiten, gebruik wilt maken van voicemail, personal mobility of wachtrijen het kan allemaal! Uiteraard bent u niet gebonden aan 1 locatie, uw centrale is wereldwijd beschikbaar en onderling bellen is altijd gratis, het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een VoIP toestel.

 

Afgestemd op uw wensen

Wij hebben overzichtelijke VoIP pakketten die de meest gevraagde functionaliteit voor u als ondernemer bieden. We gaan echter graag met u in gesprek over maatwerk om zo het maximale uit uw telecomoplossing te halen. Hiertoe werken wij met kleine, losstaande licenties zodat u precies de telefonie dienstverlening kunt samenstellen die voor u geschikt is. U betaalt niet teveel, en heeft precies de flexibiliteit die u wenst.

 

Flexibiliteit

U betaalt een vast bedrag per maand per medewerker, en onze telecomoplossingen zijn daarnaast gemakkelijk op- en af te schalen. Zeker als u onbeperkt bellen gebruikt heeft u ook nog eens volledig voorspelbare kosten. Nieuwe licenties zijn in veel gevallen dezelfde werkdag nog te gebruiken en licenties zijn maandelijks opzegbaar. Alle functionaliteit die u wilt is dus heel snel geïmplementeerd of afgebouwd, en een nieuwe medewerker is dan ook bijna direct bereikbaar!

VoIP

Iedereen kent de mogelijkheden van telefonie...toch? Met de opkomst van Voice over IP diensten is er meer mogelijk dan u denkt. Uw vaste toestel kan de deur uit, u kunt alleen uw mobiel gebruiken en de buitenwereld zal het niet merken. Ontdek bij Infracom de ongekende flexibiliteit en mogelijkheden van VoIP, met bijvoorbeeld de Hipper app, waarmee u alle opties van uw telefooncentrale kunt bedienen vanaf uw mobiel; meld u aan en af bij verschillende groepen in uw centrale, geef een nummer van uw keuze mee bij een oproep, verbind door naar een collega, en ga zo maar door!

VoIP

Onze telecom referenties

Bram van Loghem

Overtuigd? Bram vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Bram van Loghem op 088 200 9000