E-mail met Hosted Exchange 

Tegenwoordig gebruiken we onze e-mail op steeds meer apparaten. Bijvoorbeeld op je mobiel, tablet en laptop. En het is vaak onderdeel van andere diensten, zoals agenda of takenlijst.

Ook worden mailboxen soms gedeeld met meerdere collega’s. Denk aan een info@-mailadres. In dat geval is Hosted Exchange de juiste oplossing.

Wat is Hosted Exchange?

Het grote verschil met de traditionele e-mail is dat alle informatie (e-mailberichten, agenda afspraken, taken en contactpersonen) worden bewaard op de mailserver. Ongeacht welk apparaat zich aanmeldt (of dat nu je tablet, telefoon of computer is), de mailserver voert de bewerking uit. Ieder apparaat ziet dus altijd (mits er een actieve internetverbinding is) de laatste stand van zaken en heeft inzicht in alle binnengekomen en verstuurde mailberichten, concepten etc., ook als die vanaf een ander apparaat verstuurd zijn.

Afhankelijk van je wensen is Hosted Exchange verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden schijfruimte, en altijd inclusief antivirus en –spamdienst

 

Optimaal combineren

Hosted Exchange E-mail van Infracom werkt optimaal samen met onze mobiele telefoon abonnementen, maar natuurlijk ook met onze werkplek in de cloud en werkt met alle veelgebruikte hardware, of deze nu draait op Windows, Apple of iets anders.