• E-mail

E-MAIL

E-mail is voor ieder bedrijf een belangrijk communicatiemiddel. Hoewel e-mail een vanzelfsprekend iets lijkt is het eigenlijk een complexe dienst waar achter de schermen veel verschillende versies van zijn. De traditionele manier van e-mailen werkt door middel van het zogenaamde POP3 protocol. Dit betekent dat e-mail direct wordt door de server wordt doorgestuurd naar het eerste apparaat dat zich aanmeldt. Zeker als u slechts een apparaat gebruikt om te e-mailen voldoet deze functionaliteit als basis e-maildienst.

 

Hosted Exchange

Wij zien echter steeds meer dat mensen en bedrijven vertrouwen op e-mail op meerdere apparaten, en als deel van andere diensten (denk bijvoorbeeld aan een agenda of takenlijst) en soms een adres beheren met meerdere mensen, denk aan info@ mailadressen bijvoorbeeld. In dit geval is Hosted Exchange de juiste oplossing. Het grote verschil met de traditionele e-mail is dat alle informatie (e-mailberichten, agenda afspraken, taken en contactpersonen) worden bewaard op de mailserver. Ongeacht welk apparaat zich aanmeldt (of dat nu uw tablet, telefoon of computer is), de mailserver voert de bewerking uit. Ieder apparaat ziet dus altijd (mits er een actieve internetverbinding is) de laatste stand van zaken en heeft inzicht in alle binnengekomen en verstuurde mailberichten, concepten etc., ook als die vanaf een ander apparaat verstuurd zijn. Afhankelijk van uw wensen is Hosted Exchange verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden schijfruimte, en altijd inclusief antivirus en –spamdienst. 

 

Optimaal combineren

Hosted Exchange E-mail van Infracom werkt optimaal samen met onze mobiele telefoon abonnementen, maar natuurlijk ook met onze werkplek in de cloud en werkt met alle veelgebruikte hardware, of deze nu draait op Windows, Apple of iets anders. Combineer verschillende diensten om altijd gebruik te kunnen maken van het volledige potentieel van Hosted Exchange van Infracom. Op die manier kunt u volledig locatie- en hardware onafhankelijk werken, en heeft u toch uw werkplek, documenten, e-mail, contactpersonen en agenda altijd bij de hand!