Maatwerk software

Onze developers schrijven dagelijks maatwerkoplossingen voor onze klanten.

Door onze jarenlange ervaring met de software behoeften in het MKB zijn wij in staat om mee te denken in processen, en samen met jou een software oplossing te ontwikkelen die precies is afgestemd op de bedrijfssituatie, voor nu en de toekomst!

Software oplossingen voor het MKB

Wij bieden het MKB software voor alle doeleinden. Zowel standaard pakketten als maatwerk behoren bij ons tot de mogelijkheden. Samen gaan we in op de behoeften en bepalen we welke software het beste past bij je bedrijf en de specifieke vraag. Zo bieden wij altijd de beste oplossing.

 

Software afgestemd op het bedrijf, niet andersom

Wij geloven dat goede software is afgestemd op het bedrijf en de processen, niet andersom. Wij zorgen er altijd voor dat  de software oplossing optimaal past bij in je bedrijf. Hierbij houden we niet alleen rekening met waar je nu staat, maar ook waar je over een aantal jaar wilt staan zodat de software klaar is voor morgen.

Natuurlijk houden wij ook rekening met de huidige ICT situatie en indien nodig voorzien wij van advies op het gebied van hardware of systeembeheer.

Meer informatie over procesautomatisering? Lees ons blog: 'Processen automatiseren, hoe gaat dat in zijn werk?'

 

Voor ieder platform

Of je nu werkt met Windows, Linux of Apple, wij kunnen altijd een geschikte applicatie bouwen die werkt op alle systemen. Inhoudelijk doeltreffend en tegelijkertijd overzichtelijk en gemakkelijk voor de gebruiker. Dit zijn zaken waar wij bij al onze maatwerk software goed op letten. Zo bouwen onze developers iedere dag software oplossingen die honderden MKB bedrijven helpen hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

 

Lokaal of in de cloud

Wij realiseren software oplossing afhankelijk van de wensen. Afhankelijk van wat het beste past is er de keuze om software lokaal te installeren of in de cloud. Beide oplossingen hebben voor- en nadelen, wij adviseren je graag over de beste oplossing.

Klanten vertellen

Klanten vertellen

Een fijne partij om zaken mee te doen

We hebben voor Infracom gekozen omdat het een erg fijne partij is om zaken mee te doen. We merken dat de lijnen kort zijn en we direct geholpen worden bij onze vragen. Het personeel is kundig en helpt je snel en goed verder. We zouden iedere onderneming dan ook zeker aanraden hun ICT-infrastructuur bij Infracom onder te brengen.

Geen omkijken meer naar onze systemen!

Custom Expo & Interior is een ambitieus interieur- en standbouwbedrijf dat zich op zowel bedrijven als particulieren richt. Wij kenmerken ons door een persoonlijke benadering, een grote dosis flexibiliteit en een goede begeleiding en verwachten wij ook van onze leverancier. Infracom heeft ook het vermogen om tussen de regels door te lezen en hebben voor ons de best passende ICT-oplossing gemaakt.

Infracom denkt met ons mee

Infracom is een bedrijf dat mee denkt met de klant. Onze vestigingen in Kampen en Meppel maken naar volle tevredenheid gebruik van internet en telefonie van Infracom. Infracom dient daarnaast als back-up voor de interne ICT afdeling en helpt in geval van vragen of problemen altijd snel en goed!

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Imko Baartscheer op 088 200 9000