• Software

Laat Software voor u werken

Onze developers schrijven dagelijks maatwerkoplossingen voor onze klanten. Door onze jarenlange ervaring met de software behoeften in het MKB zijn wij in staat om mee te denken in uw processen, en samen met u een software oplossing te ontwikkelen die precies is afgestemd op uw bedrijfssituatie, zowel nu als in de toekomst.

 

Software oplossingen voor het MKB

Wij bieden het MKB software voor alle doeleinden. Zowel standaard pakketten als maatwerk behoren bij ons tot de mogelijkheden. Samen met u gaan we in op uw behoeften en bepalen we welke software het beste past bij uw bedrijf en uw specifieke vraag. Zo bieden wij u altijd de beste oplossing.

 

Software afgestemd op uw bedrijf, niet andersom

Wij geloven dat goede software is afgestemd op uw bedrijf en uw processen, niet andersom. Wij zorgen er altijd voor dat uw software oplossing optimaal past bij uw bedrijf. Hierbij houden we niet alleen rekening met waar u nu staat, maar ook met waar u over een aantal jaar wilt staan zodat uw software klaar is voor morgen. Natuurlijk houden wij ook rekening met uw ICT situatie en indien nodig voorzien wij u van advies op het gebied van hardware of systeembeheer.

 

Lokaal of in de cloud

Wij realiseren uw software oplossing afhankelijk van uw wensen op uw eigen systeem of op een systeem van ons. Afhankelijk van wat voor u en uw bedrijf het beste past heeft u dus de keuze om software bij u lokaal te installeren of in de cloud. Beide oplossingen hebben voor- en nadelen, wij adviseren u graag over de beste oplossing voor u.

 • Analyse

  Het begint met uw processen. Wat doen u en uw medewerkers iedere dag? Hoe doet u dat precies, en wat maakt u anders dan anderen? Met veel ervaring in diverse bedrijfstakken gecombineerd met een altijd frisse blik krijgen wij samen een goed overzicht van wat uw software moet gaan doen

 • Ontwerp

  Na de analyse ontwerpen wij een technisch- en functioneel plan. Zo ziet u precies wat de software gaat doen, en hoe de behoefte die we in de analyse fase hebben ontdekt wordt vervuld.

 • Bouw

  Onze developers gaan aan de slag! Uw contactpersoon houdt nauw contact met u over de voorgang van uw project, en samen sturen we tijdens de bouwfase bij waar nodig

 • Testen

  Als de eerste versie van uw software klaar is voor oplevering testen we gezamenlijk het gehele pakket

 • Oplevering

  Uw software is klaar voor gebruik! Uw doel wordt vanaf nu bereikt; of dit nu een kostenbesparing, efficiencyslag of hogere kwaliteit voor uw klant is!

Goede software is altijd maatwerk

Goede software is altijd maatwerk, door onze jarenlange ervaring met software ontwikkeling en -implementatie weten wij dit als geen ander. Uw bedrijf en processen zijn uniek, en uw software moet hierop aangepast zijn, niet andersom. Samen met u bouwen wij uw software voor u op maat, zodat uw processen en medewerkers leidend zijn, en maximaal ondersteund worden in hun dagelijks werk. Zo kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn!

Goede software is altijd maatwerk

Onze software referenties

Imko Baartscheer

Overtuigd? Imko vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Imko Baartscheer op 088 200 9000