Maatwerk software

Onze developers schrijven dagelijks maatwerkoplossingen voor onze klanten.

Door onze jarenlange ervaring met de software behoeften in het MKB zijn wij in staat om mee te denken in processen, en samen met jou een software oplossing te ontwikkelen die precies is afgestemd op de bedrijfssituatie, voor nu en de toekomst!

Software oplossingen voor het MKB

Wij bieden het MKB software voor alle doeleinden. Zowel standaard pakketten als maatwerk behoren bij ons tot de mogelijkheden. Samen gaan we in op de behoeften en bepalen we welke software het beste past bij je bedrijf en de specifieke vraag. Zo bieden wij altijd de beste oplossing.

 

Software afgestemd op het bedrijf, niet andersom

Wij geloven dat goede software is afgestemd op het bedrijf en de processen, niet andersom. Wij zorgen er altijd voor dat  de software oplossing optimaal past bij in je bedrijf. Hierbij houden we niet alleen rekening met waar je nu staat, maar ook waar je over een aantal jaar wilt staan zodat de software klaar is voor morgen.

Natuurlijk houden wij ook rekening met de huidige ICT situatie en indien nodig voorzien wij van advies op het gebied van hardware of systeembeheer.

Meer informatie over procesautomatisering? Lees ons blog: 'Processen automatiseren, hoe gaat dat in zijn werk?'

 

Voor ieder platform

Of je nu werkt met Windows, Linux of Apple, wij kunnen altijd een geschikte applicatie bouwen die werkt op alle systemen. Inhoudelijk doeltreffend en tegelijkertijd overzichtelijk en gemakkelijk voor de gebruiker. Dit zijn zaken waar wij bij al onze maatwerk software goed op letten. Zo bouwen onze developers iedere dag software oplossingen die honderden MKB bedrijven helpen hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

 

Lokaal of in de cloud

Wij realiseren software oplossing afhankelijk van de wensen. Afhankelijk van wat het beste past is er de keuze om software lokaal te installeren of in de cloud. Beide oplossingen hebben voor- en nadelen, wij adviseren je graag over de beste oplossing.

Klanten vertellen

Klanten vertellen

Praktisch en to the point

Door het leveren van maatwerk en het klantgericht denken van Infracom, is er een CRM applicatie gebouwd die voor ons als team praktisch en to the point is. Geen functionaliteiten die voor onnodige ballast en onduidelijkheid zorgen, maar op maat ontwikkeld, waarbij de mogelijkheden voor de toekomst in feite oneindig zijn. Omdat de kosten altijd voor de baten gaan, bepalen we zelf als klant het hoe en wanneer van dit project.

Maatwerk webapplicatie

We werken al jarenlang met Infracom samen en zijn daar heel positief over. Vandaar ook dat we hebben gekozen voor Infracom om een maatwerk applicatie te laten ontwikkelen. We wilden af van ons standaard software, waar we het merendeel niet van gebruikten en veel kostte per jaar. Daarnaast willen we flexibiliteit. Nu hebben we veel deze flexibiliteit en een webapplicatie die is aangepast naar onze wensen i.p.v. dat wij ons moeten aanpassen aan de applicatie.

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Lucas Beijers op 088 200 9030