Bij Infracom je aanschaf leasen

Grote bedragen kunnen onverwachte tegenvallers zijn. Als je bijvoorbeeld overwacht thuiswerkplekken in moet richten neemt dit een flinke hap uit je ICT budget.

Het is van nu ook mogelijk je aanschaf (laptops, monitoren, etc) bij Infracom te leasen. Leasen is niet ingewikkeld of een langdurig proces, een leasecontract past op een A4 en kan al binnen een uur geregeld zijn!

Leasen

Om je cashflow gezond te houden zijn grote investeringen niet altijd mogelijk. Leasen kan dan een mooie uitkomst bieden. Bij leasen betaal je een voor een afgesproken periode een vast bedrag per maand. Op deze manier blijft je liquiditeit behouden.

 

Cashflow

Wanneer je spullen aanschaft, is er niet altijd inzichtelijk wanneer de volgende investering moet worden gedaan. Met leasen zijn de kosten voorspelbaar, elke maand wordt hetzelfde bedrag afgeschreven. Ook zijn er belastingvoordelen te behalen met leasen.

 

De nieuwste apparatuur en software

Je blijft up-to-date! Wanneer de techniek gedurende de looptijd verouderd raakt, kun je een technologie refresh toepassen, zonder hoge extra investeringen. Ook is het mogelijk om het besturing systeem en de standaardsoftware licenties mee te financieren.

Wanneer je meer producten nodig hebt, zijn deze gemakkelijk toe te voegen aan de bestaande leaseconstructie.

 

Garanties

Je hebt bij leasen dezelfde garanties op de apparatuur dan bij kopen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van leasen? Neem dan contact op met Bram of Geoffrey.

Volledige
support

Hulp nodig? Vind je antwoord in onze online helpdesk.
Ik help u graag met al uw ICT vragen! Bel 088 200 9050