Webshops van Infracom

Heb je wel eens gedacht over het aanbieden van je producten via internet? Een webshop kan een goede aanvulling zijn voor je winkel, of kan je verkoopafdeling ondersteunen in de verkoop van je producten. Het mooie van je webshop is dat deze 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je werkt zonder dat dit meer tijd hoeft te kosten.

Infracom ontwerpt en ontwikkelt webshops gericht op conversie.

Voor iedereen

Zowel voor B2C als B2B webshops kun je bij ons zeer goed terecht. Wij bieden je een ruime keuze aan Content Management Systemen (CMS), en koppelen deze aan maatwerkdesign of aan bestaande templates of thema’s, waardoor je altijd de keuze kunt maken voor een webshop die perfect past bij je bedrijf en die voor jou en je collega's gemakkelijk te onderhouden is.

 

Content Management Systeem voor je webshop

Wij ondersteunen vele CMS-en, zowel open source (Wordpress, Drupal, Magento, OpenCart) als onze in-house ontwikkelde systemen. Voor ieder CMS geldt dat het zijn eigen voor- en nadelen heeft. In overleg met jou kiezen wij het CMS dat het beste past bij het doel van je webshop, de kennis die je collega's hebben, en de beoogde functionaliteit van de webshop zowel nu als in de toekomst.

Om ervoor te zorgen dat je webshop precies doet wat je wilt zorgen wij indien nodig ongeacht het gebruikte CMS voor de realisatie van een of meerdere maatwerkmodules zodat je nog meer verkopen realiseert via internet.

 

Webdesign

Webdesign is een heel belangrijk aspect van je nieuwe webshop. Wij kunnen werken met bestaand design van templates dat indien wenselijk op bepaalde punten wordt aangepast. Maar wij hebben een eigen designer die je specifieke wensen kan verwerken in een uniek design voor je eigen webshop. Hierin houdt hij rekening met je bedrijf en waar je voor staat, je producten, huisstijl, doelgroep, en past hij vanzelfsprekend persuasive design elementen toe.

Nieuwe webshops zijn bij ons vanzelfsprekend altijd responsive vormgegeven en opgebouwd, zodat je webshop met ieder apparaat te bezoeken is.

 

Koppeling met administratie en ERP software

Een succesvolle webshop is natuurlijk geweldig, en kan je omzet aanzienlijk doen stijgen. Het bijhouden van je assortiment is bij een grote webshop en veranderend assortiment natuurlijk veel werk, net als de verwerking van orders uit je webshop. Om ook dit aspect in goede banen te leiden kunnen wij je webshop koppelen aan je administratie- of ERP software. Zo kunnen wij je producten automatisch in je webshop laten verschijnen (inclusief de juiste informatie zoals prijs, voorraad en alle benodigde informatie en afbeeldingen). Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de tijd die het kost om de webshop bij te houden! 

Aan de andere kant kunnen wij er ook voor zorgen dat binnenkomende orders automatisch als verkooporder in je administratie- of ERP software verschijnen zodat deze niet meer handmatig overgenomen hoeven te worden. Laat de orders nu maar komen!

 

 

Online marketing

De technische realisatie van je webshop is natuurlijk heel belangrijk. Ook het webdesign hebben wij vakkundig voor je geregeld, maar zelfs daarmee is je webshop nog niet automatisch een succes. Het blijft belangrijk om constant bezig te zijn met het optimaliseren van je webshop. Op deze manier scoor je door middel van SEO en SEA steeds beter in zoekmachines zoals Google, maar kun je ook sturen op de verkoop van bepaalde producten, en verdere profilering van je bedrijf.

Het loont daarom om ook goed te kijken naar onze mogelijkheden op het gebied van online marketing om ervoor te zorgen dat je webshop goed past in je bedrijfsstrategie!

Volledige
support

Hulp nodig? Vind je antwoord in onze online helpdesk.
Ik help u graag met al uw ICT vragen! Bel 088 200 9050