De kracht van WordPress

Bij Infracom bieden we niet alleen hoogwaardige IT-diensten aan, maar zijn we ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites met behulp van het populaire contentmanagementsysteem (CMS) WordPress. Of het nu gaat om corporate websites, recruitment websites, uitgebreide webshops, websites voor meerdere doelgroepen of websites gekoppeld aan interne systemen, vrijwel alle websites kunnen worden ontwikkeld met het WordPress-platform.

Waarom WordPress?

WordPress is opensourcesoftware waarmee onder andere blogs, websites en webshops kunnen worden gemaakt en onderhouden. Het is een van de meest gebruikte platforms ter wereld. De voordelen van WordPress zijn:
 

Open Source

WordPress is open source, wat betekent dat de software door iedereen gebruikt mag worden zonder licentiekosten. Dit zorgt ervoor dat er continu wordt gewerkt aan het verbeteren van WordPress door een grote gemeenschap van ontwikkelaars.

 

WordPress is gebruikersvriendelijk

Met een intuïtieve interface is WordPress gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Je hebt geen programmeerkennis nodig om een (eenvoudige) website te maken. Het stelt contentmanagers in staat om content toe te voegen, te bewerken en te beheren zonder technische kennis.
 

Ruime keuze uit designs

Er zijn duizenden gratis en betaalde thema's beschikbaar, waardoor er veel flexibiliteit is in het ontwerp van de website. Specifieke thema's kunnen worden aangepast aan de behoeften en diensten van jouw bedrijf. Ook is het mogelijk om maatwerk designs toe te passen.
 

Veel functionaliteiten beschikbaar

Door de populariteit van WordPress zijn er veel functionaliteiten al ontwikkeld in de vorm van plugins. Hierdoor hoef je niet alles opnieuw te laten ontwikkelen. Denk aan een fotoalbum, een betaalkoppeling, meertaligheid of een koppeling aan een kassasysteem.
 

Zoekmachine vriendelijk

WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachines en er zijn plugins beschikbaar die je kunnen helpen met SEO, zodat je zelf de pagina's kunt optimaliseren.

 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Als ervaren websiteontwikkelaars bij Infracom bieden we een uitgebreid scala aan diensten om jou te helpen bij het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van jouw WordPress-website:
 

Wat wil je bereiken?

We beginnen niet zomaar. Eerst gaan we met je in gesprek om alle wensen in kaart te brengen. Is er een strategie? Wat verwacht je van ons? We beginnen pas met ontwikkelen als we exact weten wat je doelen zijn en wie je wilt bereiken.
 

Maatwerk ontwikkeling

We ontwikkelen op maat gemaakte WordPress-websites die zijn afgestemd op de unieke behoeften en doelen van jouw bedrijf.
 

Thema-ontwikkeling en aanpassing

We kunnen bestaande WordPress-thema's aanpassen of op maat gemaakte thema's ontwikkelen die perfect aansluiten bij jouw merk.
 

Functionaliteiten

We integreren relevante plugins om de functionaliteit van jouw website uit te breiden, zoals e-commerce, contactformulieren, sociale media-integratie en meer.
 

Onderhoud en support

We bieden continue ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw website veilig en optimaal presteert.
 

Webhosting

De webhosting van de WordPress-website kan worden verzorgd vanuit ons eigen datacenter. We bieden verschillende hostingoplossingen aan en kiezen samen met jou de beste passende oplossing.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen bij het creëren van een krachtige, effectieve en creatieve WordPress-website voor jouw bedrijf.

Volledige
support

Hulp nodig? Vind je antwoord in onze online helpdesk.
Ik help u graag met al uw ICT vragen! Bel 088 200 9050