Werkplek
in de cloud

Flexibel kunnen werken is normaal geworden. Door werknemers in de cloud te laten werken creëer je een organisatie die mobiel en flexibel is.

Met een werkplek in de cloud functioneert je lokale werkstation of laptop eigenlijk alleen nog maar als beeldscherm, toetsenbord en muis. De rest gebeurt in de cloud!

Altijd en overal kunnen werken

Je bent niet meer volledig afhankelijk van je lokale hardware en als je een goed functionerende internetverbinding hebt, kun je altijd inloggen op je eigen werkplek. Door middel van het combineren van de werkplek in de cloud met een geschikt mobiel 4G abonnement kun je ook onderweg altijd bij je eigen documenten en software.

 

Flexibel

Samen met jou bepalen we welke software voor welke werknemers beschikbaar moet zijn. Zo heb je bijvoorbeeld altijd en overal de beschikking over je Microsoft Office programma’s, e-mail en bijvoorbeeld je boekhoudingspakket (ook pakketten van derden zijn mogelijk).

Daarnaast is het op ieder moment mogelijk om een werkplek in de cloud op te zeggen of bij te schalen. Vaak kan dit dezelfde dag nog uitgevoerd worden.

Je werkplekken groeien dus altijd mee met je organisatie.

 

Betalen naar gebruik

Net als bij andere cloud diensten betaal je bij een werkplek in de cloud naar gebruik. Daarnaast nemen je kosten voor beheer en de afschrijving op je lokale hardware af. Door gebruik te maken van Thin Clients (een mini computer die niets anders doet dan verbinding maken met een werkplek in de cloud) heb je minimale aanschafkosten en maximale betrouwbaarheid. Gecombineerd met de bijna onbeperkte op- en afschaalmogelijkheden van de werkplek in de cloud heb je voorspelbaarheid van de kosten van je werkplekken! 

 

Hardware leasen

Ook de kosten voor hardware kunnen wij van tevoren voor je inzichtelijk maken. In plaats van je hardware direct aan te schaffen bieden wij je in samenwerking met Grenke Finance N.V. ook de mogelijkheid om je hardware te leasen op basis van operational lease. Zo heb je zeer lage of zelfs geen eenmalige kosten en kun je toch je nieuwe oplossing in gebruik nemen met alle voordelen van dien!