Website laten maken in Zwolle

Wil je een professionele website laten maken door specialisten uit Zwolle op het gebied van internet en websites? Dan hoef je niet verder te zoeken, bij Infracom ICT ben je aan het juiste adres. We werken o.a. vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle en zitten aan de Lichterweg 1a, 8042 PW Zwolle in de provincie Overijssel. Vroeger zat er een drukkerij in ons pand, maar al sinds 2012 Een website laten maken begint vaak met een goed idee, vervolgens moet je op zoek naar een ICT-partner die je tijdens het gehele traject kan ondersteunen. Uiteraard is het niet nodig dat jouw bedrijf in de omgeving van Zwolle is gevestigd, dat je de website laat maken bij een ICT-bedrijf uit Zwolle, maar het maakt het wel gemakkelijker. In Zwolle houden wij namelijk van persoonlijk contact met onze klanten.

Want wanneer een website gemaakt is dan begint pas het echte werk. Een website laten maken is niet hetzelfde als een website laten bouwen, als een website laten ontwikkelen. Het maken van een website is een proces dat veel aandacht en onderhoud vergt. We helpen je graag mee bij wat er allemaal bij komt kijken wanneer je de website hebt laten maken, ook als hij eenmaal live staat. Vooraf, tussentijds en na de realisatie van “het websiteproces” komen we graag bij je langs, we zijn gevestigd in Zwolle, dus dat is in de buurt. Of we spreken af op ons kantoor aan de Lichterweg 1a. We werken voor veel verschillende soorten bedrijven, binnen en buiten regio Zwolle. Elke klant heeft weer andere wensen. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers, zij weten immers meer van hun bedrijf, producten en diensten dan wij en de wij weten vaak meer over het maken van websites en de onlinetechnieken en delen graag deze kennis met jou.

 

Website laten ontwikkelen voor bedrijven in Zwolle

Wist je dat een website eigenlijk nooit af is? Een website is een proces dat doorlopend aandacht en onderhoud van je vraagt. Een bedrijf is immers ook nooit “af” en wat dacht van klanten, die hebben ook steeds andere wensen en andere budgetten. Gelukkig kan een website ook steeds beter worden gemaakt. Het beter maken van de vindbaarheid bijvoorbeeld. Wil goed gevonden worden in Zwolle of Overijssel, of Midden-Nederland, dan kun je de website heel gericht daarop inrichten. Sommige werkzaamheden aan de website zijn ook prima te doen zonder dat je een internetbedrijf nodig hebt. Wij kunnen je in adviseren of uitleg geven hoe je zelf de website hoog kunt positioneren bij Google bijvoorbeeld.

 

Een website laten maken is investeren in je bedrijf

Een website laten maken is een investering, waarbij niet de hoogte van de kosten doorslaggevend zijn, maar dat de investering “het maken van de website”, zichzelf terugverdiend. Bij investeringen is een goede voorbereiding erg belangrijk, je wilt immers de kans op een goede afloop zo groot mogelijk wilt maken. 

 

Bereik je doelgroep binnen en buiten regio Zwolle!

Een goede website heeft doelstelling nodig. Een goede doelstelling is SMART Specifiek, meetbaar, Acceptabel, Realistische en Tijdsgebonden. Een voorbeeld:

“Eind 2020 willen we 1.000.000 bezoekers hebben, waarvan de helft uit Zwolle of regio Zwolle komt."

Of deze doelstelling ook voor jou realistisch is, dat af van je bedrijf en de doelgroep. Wanneer je bijvoorbeeld 60 bezoekers per week krijgt uit Midden-Nederland en de helft komt uit Overijssel, waarvan er 15 uit Zwolle, en deze worden allemaal klant, dan zijn 100.000.00 bezoekers voor jou misschien helemaal nodig.

 

Geef invulling aan je doelen

Wanneer de doelen van de te maken website zijn vastgesteld, kan hier invulling aan geven worden. Wij helpen je graag mee om de concrete functionaliteiten van de website boven water te krijgen. Je wilt bezoekers bereiken met je website en ze bewegen tot een bepaalde actie. Hiervoor moeten doelgroepen van tevoren goed en worden gedefinieerd, hoe specifieker hoe beter. 

Voorbeeld: 

“Jonge ouders uit regio Zwolle die hun kinderen optimaal willen laten profiteren van onderwijs in de provincie Overijssel. Ze hebben een hoger opleidingsniveau en een relatief hoog inkomen."

Deze omschrijving is goed. Je kunt nog veel verder gaan hierin, maar voor een gemiddelde website is dit genoeg. Het succes van je website hangt af van een goede doelstelling en goede doelgroep definitie.

Als ICT-bedrijf (internetbedrijf of webbureau) willen we je graag begeleiden in het hele proces van het begin tot het eind.

 

Wil je meer weten over een website laten maken?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op om een afspraak te maken. We zitten in Zwolle (Overijssel) en zijn ook altijd bereid om bij jou langs te komen.
 

Meer weten en tips over hoe je een website laten maken in deze blogs en pagina’s: