iRecover Back-up

Door te back-uppen naar ons datacenter in Amsterdam weet je zeker dat de gegevens altijd veilig staan, je data blijft ook altijd in Nederland!

Je lokale data is belangrijk, het zorgt ervoor dat je dagelijks je werk kunt doen. Ook is het vaak een opgebouwd archief. Denk aan offertes, communicatie naar klanten, je administratie of belangrijke bestanden. Als je op één of andere manier niet meer bij je data kunt, is het belangrijk dat de data nog wel ergens anders beschikbaar is.

Lokale data

De hardware waarop je lokale data opgeslagen staat, denk aan je eigen laptop of pc, is kwetsbaar. Hardware verslijt, kan kapot gaan of kan gehackt worden.

Kortom, het mag niet gebeuren dat je data verloren gaat. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze gegevens op meer dan één plaats staan. Laat het daarom back-uppen naar ons datacenter. Je data staat daar veilig opgeslagen en je kunt er altijd en overal bij. En omdat ons datacenter in Amsterdam staat, blijft je data ook altijd in Nederland. Wel zo’n fijn idee.

In sommige gevallen gaat het om jaren van belangrijke historie; offertes, communicatie naar je klanten, je administratie of bestanden van je klanten. Het mag niet gebeuren dat deze verloren gaan, daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze gegevens op meer dan één plaats staan. 

 

Managed Back-up

Onze iRecover back-up dienst is een zogenaamde managed back-up. Een back-up is namelijk meer dan alleen data opslaan op een schijf. Wij stellen de back-up naar wens voor je in en bepalen samen met jou welke bestanden meegenomen worden, hoe laat de back-up draait, hoe lang de data wordt opgeslagen en we houden natuurlijk in de gaten of de back-up goed loopt.

Je krijgt hiervan rapportages en indien er zich problemen voordoen bekijken we samen met jou hoe deze kunnen worden opgelost. Als het bijvoorbeeld gaat om een bandbreedteprobleem kunnen wij voorstellen om je internetverbinding te upgraden of om de back-up instellingen aan te passen.

Backup

 

Encryptie

Tot slot slaan wij je data op en maken wij hierbij gebruik van geavanceerde encryptie. Dit geldt voor zowel tijdens het proces van verzenden van de data naar de back-up schijf als voor de daadwerkelijke opslag.

Zo weet je dat je gegevens altijd veilig zijn en toegankelijk wanneer jij ze echt nodig hebt!