Back-up in de cloud met Acronis


Met onze back-up in de cloud, gehost in ons eigen datacenter, zijn je gegevens altijd veilig en blijven ze binnen Nederland!

Lokale data vormt de kern van je dagelijkse werk en dient vaak als een kostbaar archief, inclusief offertes, klantcommunicatie, administratie en andere belangrijke bestanden. Mocht je onverhoopt geen toegang meer hebben tot je lokale data, dan is het geruststellend om te weten dat deze nog steeds beschikbaar is via onze cloud back-up.

Je data veilig in onze cloudopslag in Nederland

Een cloudopslag in Nederland biedt een veilige oplossing voor de kwetsbaarheid van lokale data, die vaak op laptops of pc's staat. Deze hardware kan namelijk slijten, defect raken of doelwit worden van hacking. Om gegevensverlies te voorkomen, is het belangrijk om deze data daarom op meerdere locaties te bewaren. 

Met onze cloudopslag in Amsterdam worden je gegevens veilig opgeslagen en blijven ze altijd binnen handbereik. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt overal gemakkelijk toegang tot je data. Dit geeft gemoedsrust, vooral voor belangrijke historische gegevens zoals offertes, klantcommunicatie, administratie en klantbestanden, die koste wat het kost behouden moeten blijven.

 

Automatische back-up met Acronis

Onze Acronis back-updienst bestaat uit een soort automatische back-up, beter bekend als een managed back-up. Deze dienst omvat meer dan alleen het opslaan van data op een schijf. Wij passen de back-up aan naar jouw wensen. Zo bepaal je zelf welke bestanden worden opgenomen, wanneer de back-up draait en hoe lang de data wordt bewaard. 

Bovendien monitoren we voortdurend de back-up en ontvang je rapportages over de status ervan. Mocht er een probleem optreden, dan bespreken we samen mogelijke oplossingen, zoals het upgraden van je internetverbinding of het aanpassen van de automatische back-up-instellingen. Zo biedt onze backup dienst een betrouwbare bescherming voor al je belangrijke gegevens! 

 

Geavanceerde encryptie

We zorgen ervoor dat je gegevens veilig zijn door geavanceerde encryptie toe te passen, zowel tijdens de verzending naar de back-up schijf als tijdens de opslag. Je kunt erop vertrouwen dat je gegevens altijd veilig zijn en beschikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt!