ICT-bedrijf in Zwolle

Ben je op zoek naar een ICT-bedrijf in Zwolle, met ICT-specialisten als systeembeheerders, netwerkbeheerders, securityspecialisten en web programmeurs en applicatieontwikkelaars? Dan hoef je niet verder te zoeken en ben je bij Infracom ICT uit Zwolle aan het juiste adres. We werken vanuit Zwolle in industriegebied Voorst, en ons kantoor is aan de Lichterweg 1a in Zwolle, in de provincie Overijssel.

 

30 ICT-specialisten in Zwolle

Infracom ICT is een ICT-dienstverlener met ruim 30 ICT-specialisten. We bieden als ICT-partner oplossingen op het gebied van cloud, telefonie, internet, netwerk- en systeembeheer, software, maatwerksoftware, websites webapplicaties en IT-security. Dit doen we voor MKB-bedrijven door heel Nederland, maar vooral voor organisaties rondom ons hoofdkantoor in Zwolle.

Door ons persoonlijk in de klant te verdiepen, kunnen we hem de best passende ICT-oplossingen bieden. Dit doen wij door ICT af te stemmen op de specifieke behoefte van de klant i.p.v. dat de klant zich moet aanpassen aan de ICT.

 

Is jouw bedrijf gevestigd in de buurt van Zwolle?

Overstappen naar een ander ICT-bedrijf doe je niet zomaar. Dit begint vaak wanneer blijkt dat je sneller groeit dan je huidige ICT-partner. Vervolgens ga je op zoek naar een ICT-bedrijf die bij jou organisatie past en je tijdens het gehele overgangstraject kan ondersteunen. Uiteraard is het niet nodig, wanneer jouw bedrijf in de omgeving van Zwolle is gevestigd, dat je een ICT-bedrijf zoekt uit de omgeving van Zwolle, maar het maakt het wel gemakkelijker. In Zwolle houden wij namelijk van persoonlijk contact met onze klanten. En Zwolle is net een groot dorp, we kennen elkaar.

 

Overstappen naar een ander ICT-bedrijf

Wanneer je een geschikte ICT-partner hebt gevonden, dan begint pas het echte werk. Een ICT-omgeving bouwen of het beheer overnemen, doe je niet zomaar even. Overstappen naar een nieuwe ICT-partner is een proces die veel aandacht vergt vooraf.

We helpen je mee bij wat er allemaal bij komt kijken wanneer je met de ICT overstapt naar een ander ICT-bedrijf. Vooraf, tussentijds en na het traject komen we graag bij je langs, we zijn gevestigd in Zwolle, dus dat is in de buurt. Of we spreken af op ons kantoor aan de Lichterweg op het bedrijventerrein Voorst. We werken voor veel verschillende soorten bedrijven, binnen en buiten Zwolle. Elke klant heeft weer andere wensen. We werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers, zij weten immers meer van hun eigen bedrijf, producten en diensten dan wij en de specialisten van Infracom weten vaak meer over het beheren en inrichten van netwerken, verbindingen en werkplekken en delen graag de kennis met jou.
 

ICT-oplossing voor bedrijven in Zwolle (Overijssel).

Wist je dat een ICT eigenlijk nooit af is? ICT is een proces dat doorlopend aandacht en onderhoud vraagt. Een bedrijf is immers ook nooit “af” en wat dacht je van klanten, die hebben ook steeds andere wensen en andere budgetten. Een ICT-omgeving kan steeds beter worden gemaakt. Het beter maken van de veiligheid bijvoorbeeld. Op het gebied van cybersecurity helpen onze security adviseurs je graag mee om alles in orde te maken. En wat dacht je van de fysieke beveiliging van jullie kantoor in Zwolle? Kan iedereen zo maar binnen lopen?

Sommige cybersecuritywerkzaamheden zijn prima te doen zonder dat je een ICT-bedrijf nodig hebt. Wij kunnen je daarin adviseren of uitleg geven. Hoe je zelf een wachtwoordbeleid kunt opstellen bijvoorbeeld.

 

Passend advies bij het overstappen naar een ander ICT-bedrijf

Wat zoek je in je nieuwe ICT-partner? Hoe snel wil je dat er gereageerd wordt op vragen en hoe vaak wil je dat een ICT medeweker bij je langs komt op je bedrijf in Zwolle? Op basis van je wensen geven we een advies op diverse ICT-gebieden en kunnen we helpen met het inventariseren van hardware en software en onderzoeken we de fysiek of in de cloud aanwezige servers. We bekijken het netwerkapparatuur, zowel fysiek als softwarematig. Hoe goed zijn de firewalls ingericht?  We bespreken welke wensen er zijn betreft bijvoorbeeld de opslag van data en de back-up. Zijn er genoeg patchkasten aanwezig? Is de virusscanner up-to-date? Hoe sterk is het Wifi-kanaal? De ICT in kaart brengen is een investering, waarbij niet de hoogte van de kosten doorslaggevend zijn, maar dat de investering “in kaart brengen en daarna verbeteren van de omgeving”, zichzelf terugverdiend. Bij investeringen is een goede voorbereiding erg belangrijk, je wilt immers de kans op een goede afloop zo groot mogelijk wilt maken. 

 

Ben je op zoek naar een ICT-bedrijf?

Ben je benieuwd naar wat wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Ons hoofdkantoor zit in Zwolle, in Overijssel en we zijn altijd bereid om bij jou langs te komen.

 

Meer weten en tips wanneer je op zoek bent naar een ICT-bedrijf in deze blogs en pagina’s: