ICT-bedrijf Zwolle

Ben je op zoek naar een betrouwbaar ICT-bedrijf in Zwolle? Dan ben je bij Infracom aan het juiste adres. Onze specialisatie ligt in het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen voor de netwerken van al onze klanten in Zwolle. Met onze jarenlange ervaring bieden wij diverse diensten en producten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Vertrouw op onze expertise voor de optimale technische ondersteuning die je organisatie nodig heeft!

  Placeholder

  ICT-diensten in Zwolle: jouw full-service partner

  Bij Infracom zijn we trots op ons uitgebreide aanbod aan hoogwaardige ICT-diensten in Zwolle. Als jouw full-service partner staan we klaar om je organisatie te ondersteunen bij al je IT-uitdagingen. Onze deskundige specialisten zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technologieën en bieden oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf.

   

  Softwareontwikkeling

  Of het nu gaat om het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website, een mobiele app op maat, een geavanceerd klantensysteem of complexe bedrijfssoftware. Onze ervaren ontwikkelaars staan klaar om jouw ideeën om te zetten in krachtige software oplossingen.

   

  Netwerkbeheer

  Een stabiel en betrouwbaar netwerk is essentieel voor een soepele bedrijfsvoering. Onze netwerk experts zorgen voor de configuratie, monitoring en het beheer van je netwerk infrastructuur, zodat jij je kunt concentreren op de groei van jouw bedrijf.

   

  Waarom kiezen voor Infracom als jouw ICT & IT partner in Zwolle?

  Infracom is een uniek ICT & IT-bedrijf gevestigd in Zwolle, gedreven door toewijding aan klantenservice en klanttevredenheid. Als betrouwbare IT-partner vertrouwen onze klanten op onze hoogwaardige diensten. We beschikken over een team van meer dan 30 ervaren ICT-specialisten die expertise leveren door heel Nederland. Met extra aandacht voor organisaties in de buurt van ons hoofdkantoor in Zwolle. Ons team waardeert altijd de specifieke behoeften van elke klant. Of het nu gaat om technische hulp, IT-advies of het implementeren van een nieuwe IT-infrastructuur. Ons doel is om jouw ideale IT-partner te zijn in Zwolle en omstreken. Bij ons staat jouw succes centraal.

  Systeembeheer 

  Laat het beheer van jouw IT-systemen over aan onze professionele systeembeheerders. Wij zorgen voor het up-to-date houden van jouw servers en systemen, het uitvoeren van back-ups en het implementeren van de nieuwste beveiligingspatches.

   

  Hosting- en cloud oplossingen

  Profiteer van onze betrouwbare hosting diensten en cloud oplossingen om je bedrijfsgegevens veilig op te slaan. Geniet van ongelimiteerde toegang tot je gegevens en applicaties!

   

  VoIP-telefonie

  Optimaliseer je communicatie met VoIP-telefonie op maat. Bespaar bedrijfskosten en verhoog de productiviteit met moderne en flexibele communicatiemogelijkheden.

   

  Cyber security

  Bescherm je bedrijf tegen cyberdreigingen met onze uitgebreide cybersecurity-oplossingen. Onze experts helpen je bij het identificeren van zwakke plekken en het implementeren van beveiligingsmaatregelen. Zo zijn je waardevolle gegevens altijd beschermd.

   

  Veilige dataopslag en betrouwbare ondersteuning

  Met onze betrouwbare ICT-diensten in Zwolle kun je al je bedrijfsgegevens veilig opslaan en overal toegang krijgen tot je documenten en applicaties. Bovendien bieden we optimale ondersteuning, waardoor je kunt rekenen op snelle hulp bij al je vragen.

   

  ICT-oplossingen op maat: bespaar tijd en versterk je organisatie

  Een doeltreffende IT-oplossing kan van invloed zijn op het succes van je organisatie. Bij Infracom bieden we ICT-oplossingen op maat die bedrijfsprocessen verbeteren, de productiviteit verhogen en kosten besparen.

   

  Maatwerk case voor onze zakelijke netwerken in Zwolle 

  Onlangs hebben we voor Cervus Belastingadvies in Zwolle gewerkt aan cyber security. Tijdens dit proces hebben we ervoor gezorgd dat gevoelige informatie zoals klantgegevens optimaal beveiligd zijn tijdens het delen van bestanden.
  Als gespecialiseerd belastingkantoor deelt Cervus privacygevoelige informatie, zoals aangiften en adviezen. Dit kan nu op een gepersonaliseerde en betrouwbare manier via hun eigen iShare-pagina van Infracom. 

  Dankzij iShare kunnen ze nu bestanden naar meerdere geadresseerden tegelijk sturen, wat hun workflow aanzienlijk heeft verbeterd. Deze ICT-oplossing op maat helpt Cervus om vertrouwelijke informatie op een veilige manier te delen. Ben je benieuwd naar de verhalen van andere klanten? Bekijk dan vooral onze cases!

   

  Ontdek zelf de meerwaarde van ons ICT-bedrijf in Zwolle 

  Als ICT-bedrijf in Zwolle zijn we gepassioneerd door technologie en de impact ervan op jouw organisatie. Onze professionals staan 24/7 klaar om te helpen bij het vinden van informatie- en communicatie oplossingen voor je bedrijf. We bieden snelle en responsieve ondersteuning om je dagelijkse activiteiten soepel te laten draaien. Ontdek vandaag nog hoe Infracom jouw organisatie kan ondersteunen. Neem contact met ons op en ontdek de meerwaarde van ons ICT-bedrijf in Zwolle en omgeving. Samen tillen we jouw digitale prestaties naar een hoger niveau!

   

  Meer weten en tips lees je in deze blogs en pagina’s:

  Website laten maken Zwolle
  Werk jij in de Cloud?
  VoIP telefonie
  Maatwerkapplicaties