Cybersecurity scan

Tegenwoordig maakt vrijwel ieder bedrijf gebruik van data en heeft daardoor te maken met datasecurity en dataprivacy. Het komt steeds vaker voor dat bedrijven onbereikbaar raken als gevolg van een cyber incident.

Ben jij je bewust van de cyber risico’s en digitale dreigingen in jouw organisatie? En hoe weerbaar is jouw organisatie?

Cybersecurity scan om risico's inzichtelijk te maken

Een organisatie kan niet zonder datasecurity en dataprivacy. Heb je er wel eens over nagedacht dat je niet bereikbaar bent voor klanten? Of dat alle klantgegevens op straat komen te liggen? Digitale aanvallen en gelekte gegevens kan elk bedrijf overkomen. Steeds vaker raken bedrijven onbereikbaar als gevolg van een cyber incident. 
 

ICT-security is noodzakelijk!

Wij helpen je graag om te onderzoeken of de systemen, netwerk en data in jullie organisatie goed zijn beschermd en brengen de kwetsbaarheden in kaart. Wij helpen je graag mee om cybercriminelen een stap voor te blijven en de cyberweerbaarheid te vergroten.

 

Cybersecurity scan van Infracom

Door middel van de cybersecurity scan, worden stap voor stap kwetsbaarheden in websites, systemen, netwerken, applicaties en cloudomgevingen, bloot gelegd. De resultaten uit de scan kunnen worden gebruikt als actielijst om eventuele kwetsbaarheden te dichten. Word geen slachtoffer van cybercriminaliteit!

 

Hoe werkt een cybersecurity scan?

Onze cybersecurity scans worden per klant op maat samengesteld. Dit hangt af van de grootte van een organisatie, het aantal medewerkers en het aantal systemen en natuurlijk ook van de wensen van de klant.

Het kan zijn dat een scan alleen bestaat uit een aantal vragen, maar vaak wordt er ook in de systemen gekeken, met medewerkers gesproken en worden er testen uitgevoerd. Het kan ook zijn dat een ethisch hacker aan de slag gaat. We proberen zo veel mogelijk kwetsbaarheden bloot te leggen.

Graag bespreken we ook met jou de wensen en de mogelijkheden van cyberweerbaarheid.

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Ernst Quint op 088 200 9000