ICT-bedrijf in Emmen

Als je op zoek bent naar een ICT-bedrijf in Emmen, dan hoef je niet verder te zoeken dan Infracom ICT. Ons team van meer dan 30 ervaren ICT-specialisten staat klaar om jouw bedrijf te ondersteunen op diverse gebieden van IT en ICT, zoals systeembeheer, netwerkbeheer, cloudoplossingen, ICT-security, softwareontwikkeling en websiteontwikkeling. We zijn gevestigd in Emmen, in de oude melkfabriek aan de Ermerweg 88D, in de provincie Drenthe.

 

Ruim 30 ICT-specialisten in Emmen

Als ICT-bedrijf bieden we oplossingen op het gebied van cloud, telefonie, internet, netwerk- en systeembeheer, software, maatwerksoftware, websites webapplicaties en IT-security. Onze dienstverlening richt zich voornamelijk op MKB-bedrijven in Nederland, maar liever ondersteunen we organisaties in de buurt van Emmen, Zwolle en Amsterdam, rondom onze vestigingen.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen en zo de best passende ICT-oplossingen te kunnen bieden. Daarom stemmen we onze diensten af op de specifieke behoeften van de klant, in plaats van dat de klant zich moet aanpassen aan zijn ICT. Kies voor Infracom ICT en profiteer van onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in de ICT-sector.

 

Is jouw bedrijf gevestigd in de buurt van Emmen?

Als jouw bedrijf in de buurt van Emmen is gevestigd, dan is het wellicht handig om een ICT-bedrijf te kiezen dat in de buurt is gevestigd. Bij Infracom ICT in Emmen zijn we gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke ondersteuning aan onze klanten tijdens het gehele overgangstraject naar ons ICT-bedrijf. Uiteraard is het niet nodig, wanneer jouw bedrijf in de omgeving van Emmen is gevestigd, dat je een ICT-bedrijf zoekt uit de omgeving van Emmen, maar het maakt het wel gemakkelijker. In Emmen houden wij namelijk van persoonlijk contact met onze klanten. En Emmenaren houden van de Drentse nuchterheid.

We begrijpen dat overstappen naar een ander ICT-bedrijf niet zomaar gebeurt en vaak het gevolg is van snelle groei van je bedrijf, waardoor je niet meer past bij de huidige ICT-leverancier. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren ICT-bedrijf, kies dan voor Infracom ICT in Emmen, waar we klaar staan om jouw bedrijf te ondersteunen.

 

ICT-oplossing voor bedrijven in Emmen (Drenthe).

Ben je op zoek naar een betrouwbare ICT-oplossing voor jouw bedrijf in Emmen, Drenthe? Bij Infracom ICT begrijpen we dat ICT een doorlopend proces is dat vraagt om aandacht en onderhoud. We bieden als ervaren ICT-dienstverlener niet alleen oplossingen op het gebied van cloud, telefonie, internet en netwerkbeheer, maar ook op het gebied van cybersecurity. Onze security adviseurs helpen je graag met het verbeteren van de veiligheid van je ICT-omgeving en kunnen adviseren over een goed wachtwoordbeleid. Maar wist je dat de fysieke beveiliging van jouw kantoor in Emmen minstens zo belangrijk is?

Als ICT-partner werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. We begrijpen dat elk bedrijf en elke klant andere wensen en budgetten heeft. Daarom zorgen we altijd voor ICT-oplossingen op maat, zodat ook jij de beste resultaten behaalt. Onze ICT-oplossingen zijn geschikt voor bedrijven binnen en buiten Emmen. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact op of kom langs op ons kantoor aan de Ermerweg op het bedrijventerrein De Oude Melkfabriek.

 

Passend advies bij het overstappen naar een ander ICT-bedrijf

Wat zoek je in je nieuwe ICT-partner? Hoe snel wil je dat er gereageerd wordt op vragen en hoe vaak wil je dat een ICT medeweker bij je langs komt op je bedrijf in Emmen? We bespreken welke wensen er allemaal zijn op gebied van ICT. Wil je de data opgeslagen hebben in ons datacenter? Wil je dat wij de backups verzorgen?

De huidige ICT-omgeving en alle ICT wensen in kaart brengen is een investering zichzelf terugverdiend. Bij investeringen en overstappen is een goede voorbereiding erg belangrijk, je wilt immers de kans op een goede afloop zo groot mogelijk wilt maken

 

Ben je op zoek naar een ICT-bedrijf?

Ben je benieuwd naar wat wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Ons hoofdkantoor zit in Emmen, in Drenthe.

 

Meer weten en tips wanneer je op zoek bent naar een ICT-bedrijf in deze blogs en pagina’s: