Lot`s Channel

Lot’s Foundation kwam bij ons met het idee om een eigen website op te richten om kinderen op een ‘speelse’ manier kennis te laten maken met kinderrechten. De website van Lot’s Channel is gemaakt voor kinderen en voor scholen. De vraag aan ons was of wij de website van Lot’s Channel konden ontwerpen en ontwikkelen.

Lot`s Channel

Lot’s Foundation is in 2014 opgericht. Herman van Veen is geestelijk vader van Lot. Lot’s Channel laat kinderen ontdekken wat kinderrechten betekenen voor henzelf en voor andere kinderen. Lot’s Channel is een online platform waarop jongeren hun stem laten horen, en leren van elkaars verhalen.
 

Kwetsbaar

Ongeveer een derde van de wereldbevolking is kind. Kinderen zijn afhankelijk van hun ouders en verzorgers. Als kind zijnde kan het behoorlijk lastig zijn om voor jezelf op te komen, en om te weten wat jouw rechten zijn als kind! Dat maakt een kind kwetsbaar. Er staan 54 rechten beschreven in het Kinderrechtenverdrag, maar worden deze ook echt opgevolgd?
 

Lot staat achter jou

Iedereen in deze wereld is gelijk, iedereen in deze wereld moet met respect behandeld worden. Of je nou jong of oud bent. Lot’s Foundation is er, om kinderen, waar dan ook, te vertellen wat hun rechten zijn. Zoals Lot benoemd: ‘’Ieder kind heeft rechten, altijd en overal’’. Of je nou in Nederland geboren bent of uit Afrika komt, ieder kind heeft recht op een veilige plek, onderwijs, een eigen mening en nog veel meer. Dat vind niet alleen Lot’s Foundation, het staat ook in het VN-kinderrechtenverdrag.
 

CMS Multimove Live

Lot’s Channel is voorzien van ons CMS Multimove Live, waarmee de stichting volledige controle heeft over de content van de website, zoals bijvoorbeeld de menu structuur aanpassen (bijvoorbeeld webpagina’s toevoegen), teksten wijzigen en toevoegen, video’s toevoegen en afbeeldingen toevoegen en bewerken.

Mee eens?

Denk jij na het lezen van dit artikel, ik zou wel iets willen doneren? Neem dan gerust een kijkje op de website van Lot’s Channel.

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9000

Sonja van Breen
Sonja van Breen

Internet consultant en online marketeer