Ticketingsysteem voor Festival de Gouden Pijl

De Gouden Pijl is sinds 1976 hét jaarlijkse wielerfestival en afgelopen zomer was de 43e editie. De Gouden Pijl in Emmen is een begrip in de wielerwereld, niet alleen in Emmen, maar in heel Nederland. Dit jaar konden we genieten van o.a. Mathieu van der Poel, Niki Terpstra, Fabio Jakobsen en Dylan Groenewegen! Naast de wielerwedstrijd zijn er diverse podia in het centrum van Emmen waar iedereen van mag genieten.

Logo
Ticketingsysteem voor Festival de Gouden Pijl

Digitaal uitnodigingsticket

Festival de Gouden Pijl wordt voor een groot gedeelte mogelijk gemaakt door sponsoren. Vandaar dat het Peter van Dijk vipdorp er is om sponsoren en hun relaties te voorzien van eten en drinken, en vooral om een mooie plek te bieden met uitzicht op de start-/finishlijn.

De sponsoren krijgen een digitaal uitnodigingsticket dat hen toegang verschaft tot het vipdorp. Tevens mogen zij, afhankelijk van de sponsordeal, ook meerdere relaties uitnodigen in het dorp, zodat ook zij kunnen genieten van een onvergetelijke dag.

 

Ticket scannen

Door de uitnodiging te laten zien bij de ingang krijgt de sponsor een polsbandje en kan daarna in- en uitlopen om ook van het Festival de Gouden Pijl buiten het dorp te genieten.

 

Sponsoring Infracom ICT

  • Wij hebben een ticketingsysteem ontwikkeld waarin de organisatie van Festival de Gouden Pijl het aantal tickets dat elk van haar sponsoren ontvangt, ingevoerd kan worden samen met de desbetreffende namen en e-mailadressen.
  • De tickets worden automatisch gegenereerd met een unieke code. Vervolgens worden deze tickets verstuurd naar het e-mailadres van de sponsor.
  • Bij binnenkomst wordt de unieke code gescand en krijgt de VIP een polsbandje. Het ticketingsysteem houdt bij welke tickets er gescand zijn, zodat deze niet nog een keer gebruikt kunnen worden.
  • Na afloop kan de organisatie zien hoeveel van de tickets zijn verzilverd.

Wij zijn trots om ons steentje te kunnen bijdragen aan zo’n mooi festival in Emmen!

Pagina delen: