Maak kennis met Elise Reitsma

09 maart 2021

Voor degenen die haar nog niet kennen of nieuwsgierig zijn naar wat Elise allemaal doet, laten we je haar graag beter kennen. Elise is sinds 2015 vaak het eerste aanspreekpunt binnen Infracom.

Of je nu belt, een e-mail stuurt of langs komt op ons kantoor in Zwolle; de kans is groot dat je haar als eerste spreekt!

Maak kennis met Elise Reitsma

Elise is verantwoordelijk voor de registraties van domeinnamen.

Domeinnamen aanvragen moet goed en snel gebeuren, voordat een andere er met je gekozen naam van doorgaat. Wil je een generieke domeinnaam (gTLD), een landdomeinnaam (TLD, ccTLD) of wil je een speciaal teken in je domein? Elise regelt het voor je! Online succes begint met een goede domeinnaam.

Elise zegt als aanvulling:

“Speciale tekens kunnen geregistreerd worden maar het ziet er bij onze provider heel gek uit: sjovpåtur.dk = xn--sjovptur-e0a.dk in ons DNS beheer ziet het er weer anders uit: sjovpaatur.dk

 

Wat doe je nog meer bij Infracom?

“Ik heb diverse office managementtaken, die het mogelijk maken dat mijn collega’s goed en prettig kunnen werken. En als receptioniste ontvang ik klanten en relaties en zorg ik ervoor dat ze een lekker kopje koffie of thee krijgen”.

“Ik hou de info@ / administratie@ / dom-reg@ / admin@ mailboxen in de gaten en beantwoord de mails of zorg er voor dat deze bij de juiste collega komt. Ook zorg ik voor de inkoop van facilitaire dingen als koffie, thee en kantoorartikelen”.
 

Hoe vind je het om als vrouw bij een ICT-bedrijf te werken?

“ICT is een mannenwereld, maar daar brengen wij bij Infracom verandering in! We zijn nog wel in de minderheid, maar inmiddels zijn we met 6 ICT-dames. Waarvan er nu één en over een paar jaar twee daarvan de directie voeren!”
 

Wat doe je in je vrije tijd?

“Ik heb vorig jaar, in mei 2020, mijn eigen bedrijf opgezet Beadz en Baby. Een webwinkel waar ik handgemaakte speenkoorden en bijtringen voor baby’s verkoop. De producten maak ik zelf met de hand en zijn 100% vrij van schadelijke stoffen en dus helemaal veilig voor de baby’s”.

“Ik zou graag weer naar de sportschool gaan. De motivatie om thuis te sporten heb ik niet zo, maar daardoor wandel ik wel graag of ik trek de skeelers aan.”

 

Wil je nog iets kwijt waardoor de lezer jou nog wat beter leert kennen?

“Ik woon samen met mijn vriend in Zwolle, hopelijk kunnen we eens een huisje kopen wanneer de huizenprijzen een beetje normaal worden en er meer aanbod is. En zodra het kan, ga ik weer uit eten, het terras op met vriendinnen en lekker shoppen. Dingen die nu dus allemaal niet kunnen maar waar ik erg naar uit kijk”!

 

Link naar andere pagina’s en blogs:

Maak kennis met andere Infracom medewerkers:

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Elise Reitsma op 088 200 9000