Interview Bram van Loghem

23 april 2020

Bram helpt bedrijven die zoeken naar meer mogelijkheden op het gebied van telefonie, ook zoekt hij de best passende internetverbinding en helpt bij de een verlaging van de kosten. Voor degenen die hem nog niet kennen of nieuwsgierig zijn naar wat Bram bij ons doet, laten we je hem graag beter kennen.

Interview Bram van Loghem

Welke opleiding heb je gevolgd?

"Ik heb de opleiding Marketing en Communicatie afgerond aan het Landstede in Zwolle."

 

Waarom ben je in de ICT branche gaan werken?

"Ik ben er toevalligerwijs ingerold. Voordat ik Marketing en Communicatie ben gaan doen heb ik getwijfeld of ik ICT wilde gaan studeren. Ben altijd bezig geweest met ICT. Mijn vorige baan was Accountmanager Document Solutions. Ik was zodoende al bekend met apparaten die verbonden zijn met het netwerk en deels bekend met software pakketten, met name aan de kant van scanning, verwerken, archiveren en uitlezen."

 

Hoe ben je bij Infracom gekomen?

"Vanuit mijn vorige werkgever hadden we een samenwerking en was zodoende al bekend met Infracom en de mensen. De accountmanager bij Infracom waar ik het meest mee samenwerkte ging vertrekken en op dat moment had ik zelf ook een vertrekwens. Zodoende konden we snel schakelen en heb ik een gesprek met Infracom gehad."

 

Hoelang werk je al bij Infracom en wat zijn je werkzaamheden?

"Ik werk nu ruim 4 jaar bij Infracom. Dagelijks houd ik mij bezig met het adviseren en inventariseren naar de klantbehoefte. Dit gaat vaak over systeembeheer, netwerkbeheer, telefonie en/of een internetverbinding. Ik zoek mijn eigen klanten/prospects, maak mijn eigen offertes en doe ook aftersales. Zodoende maak ik nagenoeg alles mee bij onze klant."

 

Wat is er leuk aan werken bij Infracom?

"Goede (informele) sfeer, leuke collega's, veel vrijheid en uiteraard ook leuke werkzaamheden."

 

Hoe blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied?

"Via collega's, vakbladen, online en via diverse trainingen."

 

Heb je nog hobby's?

"Jazeker! Ik ben dol op het kijken naar voetbal, films en series. Luister graag naar Spaanstalige muziek en ben dol op het drinken, met vrienden, van Caribische 'sapjes'."

"Daarnaast heb ik ook nog een hobby wat ik meer een passie wil noemen; Tweede Wereldoorlog. Meerdere malen per jaar ga ik naar een oorlogsmuseum en ben al in Normandië geweest, in het gebied waar de invasie is geweest."

"Op vakantie gaan is natuurlijk ook altijd leuk. Het liefst ga ik dan naar Italië, Spanje en Griekenland."

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met mij op

Bel Bram van Loghem op 088 200 9000