Samen vormen zij de nieuwe directie van Infracom ICT

15 december 2020

Met veel trots mogen wij mededelen dat Theresia Quint-Van den Berg en Ernst Quint met ingang van 1 januari 2021 samen de nieuwe directie gaan vormen van Infracom ICT in Zwolle, Emmen en Amsterdam. Zij nemen daarmee, na 25 jaar het stokje over van Jan van den Berg.

“We verheugen ons erop om op strategisch- en operationeel niveau verdere invulling te geven aan Infracom”.

Samen vormen zij de nieuwe directie van Infracom ICT

Theresia Quint - Van den Berg

Theresia Quint (1989) is geboren in Zeewolde als middelste dochter van Jan van den Berg. Je kan wel zeggen dat ICT er bijna letterlijk met de paplepel is ingegoten. Na de middelbare school is Theresia in Utrecht afgestudeerd als Master in de rechten (LLM). 

Ze begon meteen na haar studie bij Infracom en hield zich bij aanvang vooral inhoudelijk bezig met het oplossen van technische ICT-vraagstukken, zoals o.a. implementaties op het gebied van VoIP en internetverbindingen. Inmiddels loopt ze al ruim 9 jaar mee en is ze verantwoordelijk voor de aansturing van 4 van de 6 pijlers van Infracom: Internet, Cloud, Systeembeheer en Telecom.
 

Ernst Quint

Ernst Quint (1988) is geboren in Zwolle en sinds 2010 getrouwd met Theresia. Ernst, afgestudeerd als bedrijfskundige, startte zijn carrière als program manager bij Unit4 in Sliedrecht en Utrecht. In 2015 maakte hij de overstap naar Infracom ICT en ging inhoudelijk aan de slag met complexe Software en Web-oplossingen. 

In de afgelopen jaren heeft Ernst zijn kennis verbreed en verdiept op het gebied van internetverbindingen, systeembeheer, netwerkbeheer, cloudoplossingen en managet hij het salesteam. Ernst heeft ervaringen in zowel grote bedrijfsmatige ICT-omgevingen als MKB-omgevingen en heeft een grote voorkeur voor het pragmatische en snelle schakelen van MKB-ondernemers met elkaar. 
 

Samen

De directie wordt gezamenlijk gevoerd, in de toekomst ook samen met Nikita Van den Berg, de jongere zus van Theresia. Infracom is een familiebedrijf en een stevig toekomstperspectief staat daarbij voortdurend voorop.

"We houden de huidige koers vast betreft techniek en kennis en geven nadruk op het streven naar langdurige klantrelaties, want alleen door het verdiepen in een klant kunnen we voor hem de best passende ICT-oplossing realiseren"!

Pagina delen: