Multimove gaat verder als Infracom ICT

08 januari 2020

Emmen – Met ingang van 2020 is de gezamenlijke dienstverlening van Multimove en Infracom ICT verder gegaan onder één vertrouwde naam: Infracom ICT

Multimove gaat verder als Infracom ICT

Infracom ICT startte in 1995 als softwareontwikkelaar en als systeem- en netwerkbeheerder. In 1996 werd de dienstverlening uitgebreid als internetprovider met een eigen datacenter.

Infracom ICT is vervolgens uitgegroeid tot een allround ICT-dienstverlener op de gebieden; Cloud, Telefonie, Internet, Software, Systeembeheer en sinds 2016 werkt Infracom samen met Multimove als dé partners in ICT en Web.

De huidige dienstverlening -met Multimove als onderdeel van Infracom ICT- is sindsdien verder verbreed en verdiept. Samen kunnen zij een vollediger en meer op elkaar afgestemd dienstenpakket aanbieden voor hun klanten. Aangevuld met ‘smart’ websites en -shops, online marketing en complexe koppelingen naar CRM en ERP-systemen.


Samengevat; integrale ICT en communicatieoplossingen, van complexe weboplossingen tot volledige inrichting van de ICT omgeving.
 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sonja van Breen via: 0524 – 592 930 of mail: marketing@infracom.nl

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9030