• ERP Software

ERP SOFTWARE

Naast software voor de financiële administratie helpen wij u graag met ERP Software die al uw bedrijfsprocessen omvat. Wij hebben al sinds 1995 ervaring met software oplossingen in het MKB. Hierdoor weten wij dat het belangrijk is dat software is aangepast aan uw processen, maar dat andersom maar al te vaak het geval is. Onze specialisten helpen u graag met het ontwerpen en bouwen van uw ideale ERP software pakket. Van de analyse tot de oplevering zien wij dit als gezamenlijke opdracht, waarin we nauw samen werken om tot de best passende ERP software voor uw bedrijf te komen!

 

Een gezamenlijk proces

Het ontwikkelen van software is een gezamenlijk proces. U kent uw bedrijfsprocessen het allerbeste, niet alleen hoe ze nu zijn maar ook hoe u ze graag wilt veranderen. Wij kennen ERP software; best practices en hebben vergelijkingsmateriaal voor u. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u naast de frisse blik op uw processen ook inzicht geven in hoe andere bedrijven processen aanpakken en inrichten. Vanzelfsprekend denken wij ook met u mee in hoe de processen die u nu en in de toekomst heeft kunt integreren in uw software. Door het combineren van onze ideeën komen wij gezamenlijk tot een plan van aanpak om de software te ontwerpen en te bouwen.

Door de nauwe samenwerking in de ontwerp- en bouwfasen zorgen wij ervoor dat u als eindproduct een software pakket heeft dat zich vormt naar uw bedrijfsprocessen, niet andersom.

 

SOFTWARE DIE MET U MEE GROEIT

Uw bedrijf staat natuurlijk niet stil, dus uw software mag ook niet stil staan. Om ervoor te zorgen dat uw software altijd goed aansluit op uw bedrijfsprocessen houdt de specialist die samen met u uw software heeft ontworpen nauw contact met u om er altijd voor te zorgen dat uw ERP software optimaal voor u blijft werken.

 

Facturen automatisch inboeken

Als u meer dan 500 inkomende facturen per jaar verwerkt is het ook voor u interessant om deze facturen automatisch in te boeken en te archiveren. U heeft de mogelijkheid om te werken met een workflow en zo uw facturen digitaal te laten accorderen. Het archief is geheel doorzoekbaar en de rechtenstructuur volledig door u zelf in te richten. Deze module is zeer flexibel te combineren met uw ERP pakket van meerdere grote leveranciers, en natuurlijk ook met onze eigen ERP software op basis van Prima software.

Onze software referenties

Imko Baartscheer

Overtuigd? Imko vertelt je graag meer!

Wil je meer weten over onze producten of diensten?

Bel Imko Baartscheer op 088 200 9000