ERP Software

Wij hebben al sinds 1995 ervaring met software oplossingen in het MKB. Hierdoor weten wij dat het belangrijk is dat software is aangepast aan bestaande processen, maar dat andersom maar al te vaak het geval is.

Onze specialisten helpen graag met het ontwerpen en bouwen van jouw ideale ERP software pakket. Van de analyse tot de oplevering zien wij dit als gezamenlijke opdracht, waarin we nauw samen werken om tot de best passende ERP software te komen!

Een gezamenlijk proces

Het ontwikkelen van software is een gezamenlijk proces. Jij kent de bedrijfsprocessen het allerbeste, niet alleen hoe ze nu zijn maar ook hoe je ze graag wilt veranderen. Wij kennen ERP software; best practices en hebben vergelijkingsmateriaal.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij, naast de frisse blik op processen, ook inzicht geven in hoe andere bedrijven processen aanpakken en inrichten. Vanzelfsprekend denken wij mee in hoe de processen kunnen worden geïntegreerd in software. Door het combineren van onze ideeën komen wij gezamenlijk tot een plan van aanpak om de software te ontwerpen en te bouwen.

Door de nauwe samenwerking in de ontwerp- en bouwfasen zorgen wij ervoor dat het eindproduct een software pakket is dat zich vormt naar jouw bedrijfsprocessen, niet andersom.

 

Software die mee groeit

Je bedrijf staat natuurlijk niet stil, dus software mag ook niet stil staan. Om ervoor te zorgen dat software altijd goed aansluit op bedrijfsprocessen houdt de specialist die samen met jou de software heeft ontworpen nauw contact om er altijd voor te zorgen dat de ERP software optimaal blijft werken.

 

Facturen automatisch inboeken

Als je meer dan 500 inkomende facturen per jaar verwerkt is het interessant om deze facturen automatisch in te boeken en te archiveren. Je hebt de mogelijkheid om te werken met een workflow en zo facturen digitaal te laten accorderen. Het archief is geheel doorzoekbaar en de rechtenstructuur volledig zelf in te richten. 

Deze module is zeer flexibel te combineren met jouw ERP pakket van meerdere grote leveranciers, en natuurlijk ook met onze eigen ERP software op basis van Prima software.