Elk bedrijf kan gehackt worden!

07 maart 2023

Niet alleen ICT-bedrijven hebben te maken met ICT-systemen, netwerken en data. Elk bedrijf gebruikt (online) software en heeft (privacygevoelige) data die beschermd moet worden. Elke organisatie loopt het risico om te worden gehackt.

Weet jij of de computersystemen, website, webwinkel of netwerk in jullie organisatie goed zijn beveiligd? Weet jij of er kwetsbaarheden of lekken te vinden zijn?

Elk bedrijf kan gehackt worden!

Wat is een ethisch hacker?

Een ethisch hacker is een “legale” hacker, een cybersecurityspecialist, die met zijn kennis probeert in te breken in ICT-systemen, zonder dat hij criminele acties uitvoert. Wanneer het hacken is gelukt, informeert hij organisaties over de fouten en veiligheidslekken in ict-systemen, software, hardware en netwerken. Hierdoor heeft het bedrijf de mogelijkheid om een lek te dichten.

 

Periodieke controle van onze systemen

Wij laten de veiligheid van onze systemen periodiek onderzoeken door een Certified Ethical Hacker. Er kan hierdoor de komende maand hinder worden ondervonden (bijvoorbeeld traagheid in systemen), maar we verwachten dat dit niet merkbaar is.

Wil je ook gebruik maken van een ethisch hacker? Neem dan contact met ons op.

 

Meer informatie over ICT-beveiliging:

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Ernst Quint op 088 200 9000