Aan wie geef jij je mobiele nummer weg?

09 februari 2021

Geef jij je mobiele privé nummer weg aan zakenrelaties, omdat ze je anders thuis niet kunnen bereiken? Dan loop je ook de kans om buiten kantoortijden telefoontjes en WhatsApp berichtjes van klanten te krijgen. 

Herken je dit? Wij kunnen je laten bellen met je mobiele telefoon, terwijl jouw klant een vast telefoonnummer in beeld krijgt.

Aan wie geef jij je mobiele nummer weg?

VoIP (Voice Over IP) betekent bellen via je internetverbinding zonder eigen telefooncentrale en betalen naar gebruik. Met VoIP is het onder andere mogelijk om de afzender van je mobiele telefoon (tijdelijk) te wijzigen naar jouw vaste hoofdnummer van je werk of je eigen rechtstreekse vaste telefoonnummer. 

De beller krijgt dan een vast nummer te zien en als hij terugbelt, dan komt de oproep binnen op jullie mobiele telefoon of bijvoorbeeld bij de telefoniste van jouw organisatie. Het voordeel hiervan is dat, mocht je even in gesprek zijn, jouw klant toch iemand aan de telefoon krijgt. Je kunt ook instellen dat een binnenkomende oproep na, bijvoorbeeld vier keer overgaan of direct, automatisch doorschakelt naar een of meerdere collega’s. Hierdoor ben je altijd bereikbaar voor je klanten, ook als je zelf even onbereikbaar wilt zijn.

 

Flexibiliteit en volledig afgestemd op jouw wensen

Wij hebben overzichtelijke VoIP pakketten met de meest gevraagde functionaliteiten. Maar gaan ook graag met je in gesprek om de best passende oplossing te bieden. We werken met een losse licentiestructuur die we per bedrijf kunnen samenstellen, zodat je niet te veel betaalt en precies de flexibiliteit hebt die je wenst.

Een vast bedrag per maand, per medewerker en gemakkelijk op- en af te schalen. Nieuwe licenties zijn vaak dezelfde werkdag nog te gebruiken en licenties zijn maandelijks opzegbaar.

 

Meer over dit onderwerp:

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Geoffrey van der Veen op 088 200 9000