Zonder frustraties online!

25 oktober 2018

Glasvezel is tegenwoordig niet meer zo duur als in het verleden. Bijna iedereen heeft de mogelijkheid om over te stappen op glasvezel-internet. Je kunt razendsnel en stabiel downloaden en uploaden.

Met glasvezel heb je dezelfde snelheid bij zowel downloaden als uploaden. Wanneer je dus vaak grote bestanden verstuurd of werkt in de Cloud is glasvezel noodzakelijk.

Zonder frustraties online!

Is jouw (zakelijke) internet snel en stabiel?

  • Ben je klaar met het lange wachten totdat een website is geladen?
  • Is je internetverbinding niet altijd stabiel?
  • Moet je regelmatig je modem of router resetten?
  • Wil je in de Cloud werken, maar kan dan niet door de langzame of instabiele internetverbinding?

Denk dan eens aan een stabiele glasvezelverbinding. Wil je genoeg snelheid om websites goed te kunnen bekijken, bestanden te downloaden, informatie te delen, online te gamen, films te streamen of met meer personen tegelijk online te communiceren, zonder dat de verbinding wegvalt? Dan is glasvezel dé oplossing!

 

Met glasvezel kun je combineren

Als je gebruik maakt van een glasvezelverbinding heb je genoeg capaciteit om de verbinding ook in te zetten voor andere diensten zoals bellen (VOIP), betaaldiensten (bijvoorbeeld pinnen), werken in de Cloud, en het maken van (grote) back-up’s. Door gebruik te maken van gereserveerde bandbreedte wordt er voor gezorgd dat ook als je de volledige capaciteit van de internetverbinding benut, je al de andere diensten ook kunt blijven gebruiken.

 

Stabiele internetverbinding nodig?
Wij zijn graag jouw internetpartner

Glasvezel staat bekend als de meest betrouwbare en stabiele internetverbinding, vergeleken met bijvoorbeeld de traditionele koperverbindingen. Overal in Nederland kunnen wij het meest betrouwbare netwerk aanbieden die beschikbaar is (we werken samen met meerdere leveranciers en kunnen ook collectief glasvezel aanbieden). Door middel van het combineren met een hoge SLA (Service Level Agreement = afspraak over de beschikbaarheid en ondersteuning) op een verbinding kunnen wij tot wel 99,9% uptime garanderen!

 

Twee dingen waar je op moet letten bij overstappen of aanschaffen

Er wordt erg ingewikkeld gedaan over glasvezel, maar eigenlijk is het niet zo moeilijk en zijn er twee dingen waar je op moet letten:

  • Zorg dat je verbinding niet gedeeld wordt met andere bedrijven.
  • Zorg dat je goed wordt geadviseerd en kiest voor de snelheid die bij je bedrijf past.

Altijd online en snel internet met een glasvezelverbinding van Infracom!

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Bram van Loghem op 088 200 9000