Sonja van Breen, één van de gezichten van Infracom

02 april 2024

Sonja is één van de gezichten van Infracom en werkt al 14 jaar bij het bedrijf. Wanneer je een website wilt, een webshop of een webapplicatie, dan heb je grote kans dat Sonja degene is waarmee je het eerste gesprek zult hebben. Daarnaast houdt Sonja zich bezig met de marketing en de communicatie van Infracom.

Lees verder om meer te weten te komen over haar rol binnen het bedrijf en haar interessante kijk op het leven buiten werk.

Sonja van Breen, één van de gezichten van Infracom

Als je niet meer hoeft te slapen, wat zou je dan met die extra tijd doen?

“Die tijd kan ik gemakkelijk vullen met al mijn hobby’s! Ik zou meer schilderijen maken, portretten tekenen van al mijn vrienden, mijn eigen kleding ontwerpen, boeken lezen, achter de dj-set tech-house platen mixen, sporten, dansen, kletsen met mijn beste vrienden en Maleis leren.”

 

Wat doe je op een gemiddelde werkdag?

 “Ik begin en eindig altijd met het lezen van mijn e-mail om de urgente e-mails eruit te pakken en te beantwoorden. Daarna volg ik mijn agenda. Gedurende de dag maak ik offertes, werk ik onlinestrategieën uit voor klanten en voor onszelf, schrijf ik blogs en helpdeskartikelen, daarnaast heb ik klantafspraken, ga ik naar netwerkbijeenkomsten en overleg ik met mijn collega’s over vragen van klanten. Op vrijdag heb ik altijd salesoverleg, waar we met het salesteam onze werkweek bespreken. Het is leuk om te delen en van elkaar te leren.”

 

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Sonja voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met haar op om een afspraak te maken voor een kop koffie en een goed gesprek!

Meer over Sonja lees je ook in deze blog.

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Sonja van Breen op 088 200 9030