Maak kennis met Emily, bijna-account­manager bij Infracom!

05 maart 2024

Emily draait mee in het commerciële team van Infracom. Ze ziet ernaar uit om onze klanten te leren kennen en om samen slimmer te worden. Want door het delen van kennis, kunnen we gezamenlijk groeien! Leer meer over Emily's passies, haar taken bij Infracom en hoe ze van plan is om samen met klanten te groeien.

Maak kennis met Emily, bijna-account­manager bij Infracom!

Wie ben je en waar kom je vandaan?

"Hey, ik ben Emily, 19 jaar oud en ik woon net in Zwolle. Ik volg de BBL-opleiding tot accountmanager op het Landstede. De opleiding houdt in dat ik door te werken het vak leer. Daarom ben ik nu op dinsdag, woensdag en donderdag bij Infracom om te leren van Sonja, Bram en Geoffrey."

 

Wat ga je doen bij Infracom?

"Bij Infracom ga ik alles leren om een goede accountmanager te worden. Misschien bel je binnenkort met mij omdat ik bijvoorbeeld bezig ben met de supportcontracten van WordPress. Of misschien kom je mijn naam tegen omdat ik de samenstelling van jouw nieuwe laptop heb uitgezocht of de offerte heb gemaakt."

 

Ga je alleen accountmanagement taken doen?

"Maar het stopt niet bij accountmanagement alleen. Ik ga ook helpen met marketing en communicatie. Op dit moment ben ik bezig met het maken van nieuwsbrieflijsten, zodat we de juiste info naar de juiste mensen kunnen sturen. Ook ga ik de Instagram van Infracom beheren. Mijn doel is om een leuk en leerzaam platform te creëren, zodat we voor iedereen makkelijk te vinden zijn. Door kennis te delen met onze klanten en volgers, kunnen we samen groeien en samen slimmer worden."

 

Wat vind je leuk om te doen naast het werken?

"Naast werken vind ik het ook leuk om af en toe achter de bar te staan bij verschillende plekken zoals PEC Zwolle, Landstede Basketbal en Bonabo Social Club. Dit doe ik alleen als ze écht mensen nodig hebben, maar ik vind het altijd gezellig. En veel van mijn vrije tijd gaat naar mijn studentenvereniging ZHTC (Zwols Hoger Technisch Corps). Daar ben ik onder andere projectleider van de activiteitencommissie en ZHTCollege. We houden van een goed feestje, maar we kunnen ook serieus zijn, hoor."

 

Wil je nog iets kwijt waardoor we je nog beter leren kennen?

"Oh, en nog iets persoonlijks: ik ben net begonnen met rijlessen en ga weer beginnen met hockey. En natuurlijk vind ik het altijd leuk om met vrienden een drankje te doen."

"Bedankt dat je mijn blog hebt gelezen! Vergeet niet om ons te volgen op Instagram @infracom!

Pagina delen: