Maak kennis met Geoffrey van der Veen

20 juli 2021

Geoffrey helpt bedrijven met het zoeken naar de best passende ICT-oplossing op het gebied van Internet, telefonie, systeembeheer, netwerkbeheer en cloudoplossingen. Hiermee krijgen klanten meer vrijheid om zich te richten op hun eigen onderneming. Hij draagt hiermee bij aan het succes van onze klanten.

Maak kennis met Geoffrey van der Veen

Hoe oud ben je?

“Ik ben nu 31 en op 30 juli word ik 32.”'

 

Hoe lang werk je al bij Infracom?

“Ik werk over ruim een maand al weer 8 jaar bij Infracom.”


Wat is jouw functie?

“Ik ben begonnen bij Infracom als IT Specialist en na 3,5 jaar ben ik overgestapt naar het Sales team als Accountmanager. Ik zie mijn technische achtergrond ook als een mooie toevoeging in mijn huidige functie.”

 

Wat doe je allemaal in een week?

“Ik houd mij net als mijn collega Bram dagelijks bezig met zoeken naar de best passende oplossing voor een klant of prospect. Hierbij hoort het voeren van kennismakings- inventarisatie- en adviesgesprekken met klanten en prospects. Daarna volgt dan vaak overleg met mijn ICT-collega’s om tot een offerte voor de klant te kunnen komen. De offertes bestaan uit voorstellen voor oplossingen voor internet, telefonie, systeembeheer, netwerkbeheer en onze Cloud oplossingen. Na een offerte behoud ik het contact met de klant/prospect om tot een opdracht te komen en zorg ik voor de overdracht naar mijn collega’s, zodat zij de ICT-oplossingen goed kunnen opleveren. Daarna kom ik weer in beeld bij de klant om de opdracht te evalueren en de relatie te beheren.”

 

Op welke vestiging werk je?

“Ik werk voornamelijk vanuit huis sinds corona. Dit is door onze oplossingen prima te doen. En af en toe ben ik in Zwolle te vinden. Bij ons op kantoor is er genoeg ruimte om met een klant af te spreken en ons te houden aan de maatregelen.”

 

 Wat is er leuk aan het werken bij Infracom?

“Ik vind het fijn dat we veel vrijheid hebben in de manier van werken en dat we ons kunnen blijven ontwikkelen. Ook de sfeer is goed en ik hoop dat we straks na corona in ons nieuwe pand hier weer wat meer van kunnen proeven (ja dat is een nieuwtje, we gaan eind van dit jaar verhuizen)!"

 

Wat is het leukste aan je werk?

““Mijn eigen werkzaamheden en het maken van een blije klant.”

 

Is ICT je passie?

“Ja zeker! Van kleins af aan zit ik er al midden in, omdat mijn vader met een ICT bedrijf begon vanuit huis toen ik 3 was. Alhoewel ik nog wel op de middelbare school en mijn eerste opleiding heb getwijfeld om zelf ook in de ICT te gaan werken."

 

Welke opleiding heb je gedaan?

"Ik heb een multimediaopleiding gedaan in Enschede. Daarna heb ik bij mijn vorige werk een BBL opleiding MBO Systeembeheer gedaan aan het Deltion in Zwolle.”

 

Hoe blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied?

“Ik lees regelmatig nieuwsbrieven en bijvoorbeeld Tweakers. Ook krijgen wij bij Infracom trainingen.”

 

Wat doe je in je vrije tijd?

“Momenteel vooral zoveel mogelijk genieten tot ons eerste kindje er is. En de laatste dingen voorbereiden." 

“Verder kijk ik regelmatig voetbal of een serie met een goed glas whisky of een biertje. Zo af en toe sporten is dan ook hard nodig. En ik ben graag samen met mijn vriendin, vrienden en familie om leuke dingen doen, zoals bijvoorbeeld lekker uit eten gaan of een stukje varen."

 

Waar woon je?

“Ik woon sinds een jaar weer in Kampen.”

 

Ben je getrouwd heb je kinderen?

“Op dit moment nog niet. Ik ben een tijdje geleden wel op m’n knieën gegaan voor mijn vriendin, maar van trouwens is het nog niet gekomen. Wel krijgen wij binnenkort dus ons eerste kindje. En we hebben al een pupje in huis, Paco."

 

Wil je nog iets kwijt waardoor de lezer jou nog wat beter leert kennen?

“Ik ben ook gek van auto’s, met name van Porsche. De droom is dan ook om er zelf ooit een in bezit te mogen hebben. Verder hou ik van gezelligheid en sta ik altijd op voor een praatje.”

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Geoffrey van der Veen op 088 200 9000