De nieuwste snufjes van ChatGPT

31 oktober 2023

Het landschap van AI is voortdurend in beweging en er zijn weer mooie ontwikkelingen om te delen over de laatste updates van ChatGPT. Wil jij het ook inzetten voor bijvoorbeeld jullie klantvragen? 

De nieuwste snufjes van ChatGPT
 1. Slimmer en sneller:
  ChatGPT heeft onlangs een boost gekregen naar versie 2.0. Wat betekent dat? Nou, hij is niet alleen slimmer in het begrijpen van wat je zegt, maar ook sneller in zijn reacties. Zie het als een superslimme chatbuddy!
 2. Jouw woorden, zijn woorden: 
  Een opmerkelijke verschuiving is de focus op contextuele intelligentie. ChatGPT is nu beter in staat om de context van een gesprek te begrijpen en relevante informatie uit eerdere uitwisselingen op te halen. Dus als je in een gesprek terugkomt op iets van eerder, is hij helemaal bij. Handig, toch?
 3. Meertalig gemak:
  Heb je een mix van talen in je team? Geen probleem! ChatGPT is nu een 'linguistic acrobat' en kan moeiteloos switchen tussen verschillende talen. Internationale communicatie was nog nooit zo makkelijk.
 4. Zakelijke wijsheid:
  ChatGPT is niet alleen voor de lol. Bedrijven ontdekken zijn serieuze kant. Van klantenservice tot interne communicatie, ChatGPT draait overuren om bedrijfsprocessen te verbeteren. Bedrijven hebben ontdekt dat ChatGPT ook serieus nuttig kan zijn.

  Stel je voor dat een bedrijf een flinke toename in klantvragen krijgt, vooral via e-mail en chat. Het kan dan lastig zijn om snel en accuraat op al die vragen te reageren. Door ChatGPT in een eigen systeem te integreren, kan het bedrijf sneller antwoorden op veelgestelde vragen. ChatGPT kan repetitieve taken overnemen, waardoor het menselijke personeel meer tijd heeft voor complexere problemen. Hierdoor wordt de algehele responstijd verkort en de klanttevredenheid vergroot.

  Intern kan ChatGPT worden gebruikt als een soort digitale assistent voor medewerkers. Stel je voor dat je snel informatie nodig hebt over bedrijfsrichtlijnen, processen of interne aankondigingen. In plaats van door stapels documenten te ploegen, kun je gewoon vragen stellen aan ChatGPT.

  Dit verhoogt de efficiëntie omdat werknemers sneller toegang hebben tot relevante informatie. Dus, ChatGPT doet dubbel dienst door zowel de klantenservice te versterken als interne communicatie te stroomlijnen. Een win-win voor bedrijven die streven naar efficiëntie en klanttevredenheid!
 5. Respect en betrouwbaarheid voorop:
  Met de groei van AI neemt ook de nadruk op ethiek en transparantie toe. Ontwikkelaars van ChatGPT hebben stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat de AI verantwoordelijk en respectvol wordt ingezet, met aandacht voor privacy en sociale impact. Dus geen zorgen, jouw digitale conversaties zijn in goede handen.

 

Wil je ChatGPT geïntegreerd in jouw systeem?

Dat kan! Via OpenAI kunnen onze ontwikkelaars toegang bieden tot de kracht van ChatGPT, waardoor het mogelijk is om de AI in verschillende toepassingen en systemen te implementeren.

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Bram van Loghem op 088 200 9000