Tijdelijk zakelijk internet met 4G

14 september 2021

De gemiddelde levertijd van glasvezel ligt rond de 16 weken.

Wanneer je naar een ander pand gaat verhuizen of tijdelijk elders moet werken, of in afwachting bent van glasvezel, dan is de kans groot dat er geen internetverbinding is. Zonder internet staat je bedrijf stil. Wat kun je doen als je toch wilt door kunnen blijven werken in de Cloud?

Dan ga je voor een snel te realiseren flexibele internetoplossing met 4G!

Tijdelijk zakelijk internet met 4G

Wat is een tijdelijke 4G oplossing?

Een snel te realiseren internetverbinding die altijd werkt, vaak als tijdelijke of overbruggingsverbinding met 4G wanneer ADSL of ander breedband internet niet leverbaar zijn.

Er wordt een antenne geplaats die als een “hotspot” fungeert en je krijgt een 4G abonnement met unlimited data. Hierdoor kan er zorgeloos onbeperkt gebruik gemaakt worden van het internet. Na 3 maanden kan het abonnement worden aangepast of opgezegd.
 

Binnen een week ingericht

Deze 4G internetverbinding kan binnen een week op maat worden ingericht (bij spoed kan het zelfs binnen 24 uur). Je krijgt een vast publiek IP-adres naar buiten en een door ons vooraf ingestelde 4G router, die direct is te gebruiken. Afhankelijk van de grootte van je pand zijn er optioneel Accespoints, (buiten) antennes en bekabeling op aan te sluiten en kun je zonder problemen met voldoende capaciteit in de Cloud werken, terwijl je wacht op de definitieve vaste verbinding.

 

De voordelen van Infracom 4G

 

  • Inclusief configuratie
  • Inclusief installatie
  • 24 uurs monitoring mogelijk
  • Onbeperkt gebruik van data
  • Betrouwbaar netwerk
  • Flexibele periodes mogelijk
  • Snelle levering

Ga je binnenkort verhuizen en is er nog geen vaste internetverbinding?

Of wil je gewoon gebruik maken van een redundant verbinding als back-up via een ander trace (kanaal)? Wij kunnen zowel de glasvezelverbinding voor je regelen als de (tijdelijke) 4G oplossing. Mail of bel met Bram van Loghem (088 200 9000) om je wensen door te spreken.

Pagina delen:

Overtuigd? Neem contact met ons op

Bel Bram van Loghem op 088 200 9000